Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, jesteś reinkarnacją jakiegoś hippisa z Woodstock... :great: ( przynajmniej jak Cię najdzie... ;) )

cyklopka, myślisz że taki wniosek z Twojej wielopostaciowości? A nie kwestia interesującej, elastycznej i kreatywnej osobowości?

Ja przyszłam na forum w momencie pustki i braku tożsamości i Kosmostrada jakby nadała mi znowu moją postać, dlatego jestem tak przywiązana, bo to Ja.

tosia_j, Siarczysty może być też policzek, albo przekleństwo..., w sumie też chwilami siara. ;)

frajer, plus internetu - zawsze możesz wyjść bez pożegnania... ;)

neon, znaczy jak ktoś starszy to już ma być bidukiem zahukanym i najlepiej się nie odzywać, bo jeszcze od młodszego dostanie. ;) No dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, Boszsz jaki ty mądry... :105::D

tosia_j, znaczy piekielnie pali, lub piekielnie dosadne?

Purpurowy, No pa, ale kto tu będzie w nocy?

Wydaje mi się pomysłem przednim położyć się w wannie, zanim dostanę stałego skrętu szyi, tudzież paraliżu członków ( ups , sorry Tosia ;) ) z napięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, myślisz że taki wniosek z Twojej wielopostaciowości? A nie kwestia interesującej, elastycznej i kreatywnej osobowości?

Ja przyszłam na forum w momencie pustki i braku tożsamości i Kosmostrada jakby nadała mi znowu moją postać, dlatego jestem tak przywiązana, bo to Ja.

Nigdy nie odczuwałam wielkiej przyjemności z tego, gdy ktoś mnie woła po imieniu :bezradny: Jakbym się nie mogła przyzwyczaić.

tosia_j, Siarczysty może być też policzek, albo przekleństwo..., w sumie też chwilami siara. ;)

Czyli, że taki piekący?

Płakaliście kiedyś łzami ze śmiechu? Bo właśnie zobaczyłam zdjęcie mojego ulubionego aktora przebranego za jarmuż. :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwa tygdonie temu zawiozłem samochód do mechanika a ten złamał rękę i nie naprawił do końca. skutek jest taki że zapłaciłem kasę a dalej mam nienaprawiony samochód bo trzeba wymienić rozrusznik, pompę wspomagana i odpowietrzyć hamulce. bez tego nie przejdzie przeglądu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie w niedzielny, słoneczny dzień :D

Nie wiem, czy dzisiaj dam radę działać normalnie? Wstałam dużo wcześniej niż zwykle, ale jakoś tak bez energii i ochoty do czegokolwiek. Poczytałam trochę / Musso, Papierowa dziewczyna/, ale ból głowy odbiera przyjemność z tego płynącą, dlatego włączyłam muzykę, by przetrwać ten nieprzyjemny stan. Dużo śpię, co jest dla mnie dużym, miłym zaskoczeniem.

Jestem fanką Lewego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi