Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, Dalia tez sie tak trzyma i ceny ma niestety takze kolo 180 zl za stanik ...Triumphy mialam tyle ze u mnie juz po trzech latach do wywalenia byly ... Zreszta bielizna ogolnie nie jest na tak dlugi czas.... No i ja lubie miec co jakis czas nowa :) Moja siostra co chwile nowe staniki kupuje ale ona kupi gdzie badz bo ma mala miseczke a ja mam maly obwod a miska wielka ... Tak samo mam z obwodem pasa --- pas maly , biodra szerokie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

Też dobijam z kawką. :papa:

U mnie pogoda bardzo dziwaczna, słońce wyłazi, a jednocześnie leje. Ale ciepło.

Zachciało mi się też nowego pięknego stanika! :D Ale niestety nie kupię w necie, bo muszę przymierzyć, więc sumka jest bardziej okrągła. Chyba, że udałoby się zrobić taki myk - przymierzyć w realu, a kupić przez neta. Ale sama nie wiem, czy mi się chce tyle kombinacji robić dla stanika. :P

Wiecie, że moja siostra była u brafitterki? Wyszedł jej zupełnie inny rozmiar.

mirunia, Też uważam, że Triumph się zepsuł. :bezradny:

tosia_j, Masz widocznie też dobrze dobrany model.

JERZY62, Dobry stanik starcza na dosyć długo, a poza tym tam musi być spełnionych więcej warunków dla wygody, wyglądu i użyteczności niż w gaciach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, wierz mi 90 zl za dobry jakosciowo i dobrany rozmiarowo stanik to nie jest duzo.

tosia_j, na mnie w Trumphie tez wybor malenki ... czarny byly tylko z kolekcji bazowej czyli jeden model a cena wysoka. Zreszta kazdy kupuje tam gdzie lubi i na co go stac.

mirunia, Ja sobie ten fundne bo pod jesienne sweterki bedzie pasowal :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, On jest z takiej bawełenki na miseczce?

Wiele babek może w zasadzie w ciemno kupować staniki opierając się na rozmiarze. Ja nie ,bo niektóre modele mnie spłaszczają, albo jak u Tosi spadają mi ramiączka i takie tam niedogodności. Słowem cycek nietypowy. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dzisiaj cmentarz i markety budowlano - wykończeniowe.

JERZY62, zgadza się. Zmiana czasu była potrzebna, kiedy elektryczność była stosunkowo nowa, a dużo ludzi pracowało w fabrykach na ranne zmiany. Teraz tylko jest to obciążenie zdrowotne, a nie ma dużego wpływu na pracę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a mnie się najlepiej chodzi bez stanika, przychodzę z pracy i od razu zdejmuję - w domu luz. :D:P

A ponieważ przytyło mi się, to i cycek urósł o 2 rozmiary! - więc zupełna wymiana staników i trudno było mi w sklepie dobrać, pani ze mną kombinowała jak mogła i chyba dopiero szósty stanik mi przypasował. A kiedyś na ślepo kupowałam swój rozmiar, nawet u Ruskich za grosze, bo mieli fajne z dobrych firm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ten chyba tak , ale semi softy to ten todzaj stanikow polusztywnianych . Dla mnie najwygodniejsze i moje piersi w nich leza najladniej .

Sie ubieram , chcialam jeszcze isc do fryzjerki na ciachanie po calosci ale nie ma dzis czasu...

cyklopka, o to ja na cmentarz jutro podjade , mam juz kwiatki i znicze kupione to zawioze. Oby nie lalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, A nie, to ja chodzę nawet po domu, bo bojam się, że mi opadną... :lol:

No właśnie ja też muszę sryliard przymierzyć, a to mnie nie bawi...

tosia_j, Nie tak bardzo, jeśli nie uciekł i wstawił linka, jak jest taki temat. ;)

platek rozy, No to ja już nie wiem, czy lubię najbardziej półusztywniane, czy usztywniane, musiałabym zobaczyć jaka jest różnica.

I jak to się okazuje, że człowiek w temacie jednak nieobeznany... ;)

Ḍryāgan, :papa::D

Malnę oko i zbieramy się, realizować fajny plan, nie zdradzę szczegółów, co by nie zapeszyć, bo przecież pogoda jeszcze może się diametralnie zmienić. :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupy zrobione. Na ryneczku, w piekarni, mięsnym i spożywczym. Kupiłam flaki, może jutro pod wieczór będę pichcić, będą jak znalazł na te bure i wietrzne dni.

Fiździ bardzo, nieprzyjemnie się chodzi... oby tylko nie lało. Czasami łypnie słoneczko na chwilę i od razu piękniejsza jesień się robi.

Zaraz się biorę za odkurzanie, póki widno i dobrze widać w słońcu - jeno siorbnę kawusi troszkę. ;)

kosmostrada, bardzo tajemnicze plany... oby się udały! Chyba nie chcesz powiedzieć, że udajecie się kutrem w rejs po Bałtyku?! :shock:;);)

Ḍryāgan, witaj, jak tam dzisiaj samopoczucie? Mam nadzieję, że nastrój dopisuje. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi