Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

WolfMan, jakieś niedokładne to tłumaczenie, bo: szwarno i gryfno znaczy tak samo -ładna?

no to gryfnie :D

kosmostrada, cieszem siem, że jutro piąteczek!!! :D Dzisiaj zasuwałam jak mały samochodzik, żeby szef mnie zwolnił, ale jutro powinno być w miarę spoko. ;)

Chyba szwendaczek Ci się dzisiaj włączył... jeszcze wieczorem biblioteka. :105: Jeżeli książka ma Cię dołować lub smucić, to faktycznie lektura nie na tę jesień paskudną - przejrzyj cokolwiek i oceń.

Teraz mam rooibosa z 1 plasterkiem imbiru +miód. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, terapeutka powiedziała, że jak będę przywiązywać wagę do szczegółów, to będę się tylko spinać i gorzej wpadnę :bezradny:

mirunia, na wejściu takie zasady, do osób w moim wieku mówi się "Aniu", do kierowniczek "pani Aniu" i nikt tego oficjalnie nie uzgadniał, przyszłam i tak już było. (Imię przykładowe).

Trudno mi tak adresować ludzi, ale będę ćwiczyć. W ogóle osoby życzliwe, które okazują innym dużo zainteresowania, mają kontrolę, w dobrym znaczeniu tego słowa. Chciałabym taka być...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Szwendaczek zapewne też, ale jutro chcę sobie parę chwil dla siebie fajnie poświęcić i nie chcę iść na łatwiznę i śmigać do biblioteki. ;)

Wiem o czym książka, czaiłam się na nią... Ciężki kaliber. Zobaczymy. Ale mam na wszelki wypadek też kryminał ale lekki, łatwy i przyjemny. :smile:

No to jutrzejsza praca spokojnie minie i złapiesz luz. W poniedziałek idziesz do pracy?

No to herbatkujemy se pysznie! :great:

cyklopka, Wydaje mi się, że mądrze gada Twoja T.... Myślę, że jesteś dobrym pracownikiem i nie ma co się spinać.

Jesteś życzliwą osobą, wystarczy to naturalnie pokazać.

WolfMan, A dzięki, dzięki... :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:********

Zawroty mam dzis caly dzien i juz jestem na to wsciekla. Myslalamz e to migrenowe ale niestety nie mijaja wiec chyba jednak kregoslup... Znowu! W styczniu mam ortopede i bede sie upierala przy operacji.Nie jestem w stanie funkcjonowac normalnie .Dodatkowo oczywiscie mam lęki zwiazane z tymi zawrotami i o dupe takie samopoczucie bo bede te leki miala zawsze skoro dolegliwosci fizyczne sa takie uciazliwe.

Ania dzis miala atak padaczki. Guz w mozgu robi uciski .. Jest tez mozliwe ze to reakcja na naswietlania i chemie.

Sciskam Was mocno ! Nie mam sil na wiecej :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, bardzo trudno jest mi tę życzliwą osobę wyciągnąć na wierzch, nawet jak ją nawołuję. Chciałabym być inna :uklon::hide:

Słuchajcie, w niedzielę idę na warsztaty, artoterapia wokalna, ruchowa i co tam jeszcze. Będzie wspólny poczęstunek. Jak myślicie, co mogę przygotować? Najlepiej wegańskiego. Myślałam o ciasteczkach na bazie masła orzechowego i płatków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, :papa: mam się obrazić, czy ucieszyć? :D

Dobrze Cię widzieć. Jak mija tydzień?

mirunia, O to Kochana długi weekendzik!!! :yeah: Wiem, że w refleksyjny czas, ale zawsze co wolne to wolne.

Ja idę do roboty. Ale trudno, jojczyć nie ma co. ;)

platek rozy, Tulam ponownie!

Lubię taką literaturę, ale czy mam do tego teraz głowę... Okaże się.

cyklopka, jesteś wyjątkowa i niezwykła. Moim zdaniem - zostań jaka jesteś :smile: , a tylko sobie wyciągnij na wierzch choćby swoją życzliwość. Ona jest Twoja, żadne to na siłę zmienianie siebie, tylko wyszlifowanie diamentu. ;)

Ciastka jakieś fit, świetny pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi