Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, kochasz swoje koty??

Wiesz co, ciężko powiedzieć czy to miłość, nigdy nie miałem porównania. Gdybym np. miał człowieka którego bym kochał, wiedziałbym że to miłość to mógłbym porównać czy to co czuję do swoich kotów jest tym samym co czuję do tego człowieka.

A tak nie mam punktu odniesienia, to nie wiem. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabieram się za robienie domowych krówek...Przepisy różne w necie, ciężko na oko wybrać dobry... A jak wyjdą ulepy i wyrwizęby? :zonk: Zobaczymy...

A tak to byłam po zakupy i pooglądałam ciuszki z kolekcji Gosi Baczyńskiej.

Podoba mi się ta kurtka:

http://www.rossmann.pl/Produkt/G-by-Baczynska-kurtka-ze-skory-ekologicznej-szara-rozm-S-M-1-szt,393534,6925

Zrobiło się bardzo ponuro, ale nie szkodzi i tak szaleję dziś w domu.

cyklopka, Jeśli chodzi o życie forumowe, to zauważyłam u Ciebie ogromny wzrost empatii od czasu, kiedy się znamy. Więc nie jest źle Kochana. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabieram się za robienie domowych krówek...

Dam Ci meila i wyślij mi takie trzy krówki :uklon: Zjadło by się taką krówkę robioną w domowym sposobem :105:

Właśnie jadłem fajne cukierki i tak w miarę jedzenia apetyt rośnie i mam ochotę na krówki domowe :smile:

Klon pomógł, jestem teraz spokojniejszy dużo. Jak by tak było zawsze to by było nie najgorzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, chcę pomagać ludziom, ale jest to pewien racjonalny proces. Nie mam spontanu, nie umiem mówić o uczuciach względem bliskich osób :bezradny:

Polecam granie w gry <3

Zobaczymy czy mój nekruch pokona potężną druidkę, jeśli nie, to wracam do klepania recenzji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi