Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, latam nawet w dole będąc - łączenie sprzeczności lub psychyka skopana, mnie zajedno :P

A teraz śpiewajmy radośnie:

The worms crawl in, the worms crawl out

The worms play pinochle on your snout

They eat your eyes, they eat your nose

They eat the jelly between your toes :P

Idę czytać "Białą gwardię".

Purpurowy, pięknie :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No niestety psiątanie czasami musi być... Zwłaszcza w moim domu, gdzie pozostali domownicy nie przyjmują do wiadomości, że nie mieszkają u nas krasnoludki z małymi mopami. ;) Ech i tak jest bałagan... :bezradny: Ale łapię dystans do tego faktu.

Widzę, że fajnie Ci urlop mija! :great:

WolfMan, Eee no to super, że tak bezboleśnie Ci to wychodzi.

Purpurowy, :great:

rolosz, Nie no, chwalisz swojego pomidorka jak pięknie rośnie, dbasz o niego, a on z radością Ci daje swoje owocki... :D

Nihil, Sylwester zajęty rybkami Marwila... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzę sobie na spacer do miejsca w którym stoi drewniany krzyż, postawiony w 2015r. Zastąpił krzyż z 1831r. Co prawda nie identyfikuję się z żadnym odłamem chrześcijaństwa, toteż krzyż jako symbol sam w sobie nie reprezentuje dla mnie żadnej wartości, trochę mnie tylko razi że ktoś lekką ręką wywalił zabytek z 1831r i postawił w jego miejsce współczesną wersję.

Kurde, nie wiem, może jestem jakiś dziwny, ale mam wrażenie że lepszym podejściem jest dbać o to co stare, a nie od razu zastępować nowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale...złapałem...doła... Szaro za oknem. Chyba sobie na jesień sprawię lampę i się będę naświetlał, bo na przeprowadzkę na południową półkulę to mnie nie stać. Jeszcze.

kosmostrada Ty jesteś z Wybrzeża. Byłaś w Teatrze Szekspirowskim? Oglądałem w necie zdjęcia wnętrza. Interesujące. A jeździłem tyle razy w 2014-2015 służbowo do Gdańska i jakoś wtedy nie pomyślałem, żeby odwiedzić ten teatr. A czasem miałem wolne popołudnia i wieczory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi