Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, dziś czuję się mniej więcej o.k. ;)

Też mam problemy z koncentracją... dostałem na to jakiś biotropil, ale nie chcę tego łykać, chociaż może powinienem. Mam jakieś opory... Nie wiem, chcę najpierw się trochę rozruszać, powychodzić z domu, trochę więcej świeżego powietrza, zielonej herbaty (naiwny ja :oops: ). Jak to nie pomoże, zainwestuje w kolejne proszki.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Dzięki Kochana! :uklon:

Carica Milica, No to trzymam kciuki, żeby pomogło i żebyś się dobrze czuła. Okropne są dziury w mózgu, wiem, bo też mam. :pirate:

Ḍryāgan, No to zasłużony relaksik! :great:

rolosz, Heloł!!! :papa: A propos wychodzenia - wystawiłeś dziś nogę z domu?

nieboszczyk, wróciłeś z wojaży cały i zdrowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, myślę, że to przejściowe.Też taka pora roku, zmieniająca się pogoda, nie wiem, jakieś nasilone ostatnio stresy? U mnie w pracy ostatnimi dniami nawet dużo osób narzeka na totalną dekoncentrację.

kosmostrada owszem, byłem w robocie. Siedziałem 8 godzin przed kompem, trochę się nasłuchałem :blabla: i ledwo wytrzymałem. Popołudniu już nie miałem siły na żaden spacer ani nic :( Ale mimo wszystko nie było dziś najgorzej, w porównaniu z weekendem, jakoś tak stabilnie emocjonalnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, ja też ostatnio gorzej z pamięcią, miałam napisać opinię dla dzieci z zerówki idących do pierwszej klasy akurat wtedy, kiedy ich nie było w szkole i uświadomiłam sobie, że kilkorga nie znam w sensie powiązania imienia, nazwiska, twarzy i zachowania, a chodzę do nich dwa razy w tygodniu.

platek rozy, 11063736_10154287546879156_7628263105784500_n.jpg?oh=723e949929364b2f696628af980f8194&oe=578045C9

Ciężki dzień dzisiaj w pracy, poniedziałeczek, podopieczni rozkojarzeni.

Melduję posłusznie, że wykupiłam wszystkie naklejki z Avengersami, ale jeszcze nie wszystkie z Seleną Gomez, chociaż jestem blisko :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Kciukasy zaciśnięte! ;) W razie co, polecisz do doktora.

rolosz, No może coś w powietrzu było, bo jednak dzisiaj jakby wszyscy w troszku lepszej formie.

cyklopka, Robiłaś dziś kolejne podejście do naklejek? :smile:

Czy to poniedziałek, czy inny dzień raczej ja jestem najbardziej rozkojarzoną osobą w pracy. :roll: A może cafam się w rozwoju? Jak zacznę się do Ciebie przymilać o naklejki, to niech to wzbudzi ogólną podejrzliwość.... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, Witaj Kochana!!! Cieszę się, że u Ciebie dobrze! Zdradź, czy wyczekiwany książę się pojawił? :105:

rolosz, Zosia_89, Licytujemy się? :mrgreen: Ja dziś wypełniałam dokument, który wypełniam prawie codziennie od dwóch lat i się pomyliłam ( nie pierwszy raz z resztą)! Brawo ja!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mam nadzieję, że ostatnie w sezonie, bo chcę, żeby ich jednak ubywało, a nie przybywało.

Carica Milica, nigdy nie miałam pamięci do nazwisk :mhm:

Niby cały dzień mam w urodziny zaplanowany, wręcz zaćkany, a pewnie i tak skończę pijąc samotnie wódkę, bo nikt ze mną nie pójdzie :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, Witaj Kochana!!! Cieszę się, że u Ciebie dobrze! Zdradź, czy wyczekiwany książę się pojawił? :105:

rolosz, Zosia_89, Licytujemy się? :mrgreen: Ja dziś wypełniałam dokument, który wypełniam prawie codziennie od dwóch lat i się pomyliłam ( nie pierwszy raz z resztą)! Brawo ja!

Ja ciągle zostawiam w kserokopiarce oryginały dokumentów i muszę się po nie wracać. I ostatnio często mylę w pracy pokoje - wchodzę do cudzych jak do swoich :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, Boszsz , to straszne, że musisz chodzić do kopiarki, ja bym miała to samo, latałabym jak kot z pęcherzem. Na szczęście, jak zapomnę oryginały, to wyciągam rękę. I też ostatnio weszłam do kibla zamiast do pokoju. Jesteś moim bratem!!! <ściska ze łzami w oczach...> ;)

cyklopka, Bez czarnowidztwa mi tu! :nono: W razie co wpadniesz na Spamową i my tu Cię gorąco wyściskamy i utulamy!

JERZY62, Dobranoc Jerzyku, spokojnej nocy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co mi po wirtualnym piciu :why:

HoyaBella, ktoś musi nak*^#!@ć, żeby siedzieć w domu mógł ktoś :shock:

dobras4, Gwiezdne Wojny :mhm:

W sumie mogłabym pana W. zabrać :oops: Bo ze znajomymi się widzę wcześniej (przecież to prawda), to można by jeszcze po wernisażu gdzieś na chwilę wyskoczyć, czy nie :oops:

A z resztą mam większy problem, czy pograć teraz w Heroesów - krótki ale wymagający precyzyjnej strategii scenariusz, czy w Pociągi na facebooku, czy umyć głowę, czy iść spać :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi