Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

dober, miales kupic dres

Tak, ale na wesele. A teraz potrzebuję jeansów, ale nigdzie nie ma moich rozmiarów, a w odzieży ciążowej mają tylko damskie wzory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arfour, eee gdzieś widziałem Twoje zdjęcie i chyba taki gruby nie jesteś.

Jak na swój wzrost (168cm) to jestem bardzo gruby. 90kg i 120cm w pasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Dziękuję Kochana!!! Piękne życzenia! :uklon:

Carica Milica, Zawsze lubiłam piękne zapachy i lubiłam perfumy, a teraz Plateczkowa mnie wkręciła i czytam, niucham, jak opętana. :smile:

Od Marca Jacobsa lubię Decadence. Do mnie pasuje. A dziś pachnę arabskim olejkiem. :smile:

tosia_j, Na portalach urodowych i perfumowych robi się tzw. rozbiórki perfum. Min. właśnie drogich i oryginalnych. Mogłabyś namówić kogoś do rozebrania tego zapachu, brzmi interesująco. Ja się z Tobą nie złożę, bo mnie teraz interesuje maksymalnie 5ml zapachu, żeby go wywąchać. I przechodzę do następnego. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Plateczkowa mi polecała wizaż i fragrantica, ale tam się trzeba zarejestrować.

Carica Milica, To już rzut beretem!

Zaraz mnie chyba głowa rozboli od aromaterapii... Mam smużki olejku arabskiego za uszami, wysmarowana jestem kremem do ciała lawendowym ( dostałam od syna :great: ) i zapaliłam świecę różaną... :smile:

Zapiżamowana oddam się lekturze o uważności. Trzeba się dokształcać. ;)

Przetrwałam ten dzień mimo marnej kondycji, ba, miałam wiele przyjemności. Jestem zadowolona. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, zdarzyło mi się kiedyś, że od nadmiaru zapachów właśnie - a właściwie od zbyt dużej ilości olejku, który użyłam, dostałam palpitacji serca ;) - kąpiel, ręcznik skropiony olejkiem na kaloryferze - zbyt intensywnie było...

Teraz jestem ostrożniejsza :D

No ale w dzień urodzin nawet trzeba otulić się zapachami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to i spóźnione ode mnie, wszystkiego najlepszego! Niech Twoje codzienne dni będą kolorowe i słoneczne, a także Twoje sny ^^

Arfour, nick zmieniony, ale koń jest :mrgreen::great:

Kiedyś miałam schizę że skoro jestem taka chuda to może mam tasiemca i nawet badania sobie robiłam.

Ale wszystko było OK. Tasiemca nie ma. Chudość jest 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arfour, nick zmieniony, ale koń jest :mrgreen::great:

Kuń musi być. :mrgreen: Pewnie niedługo wrócę do starego nicku (starego konta właściwie) jak tylko uda mi się odzyskać do niego dostęp. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, Dziękuję, Żadna okrągła liczba, nie ma co się ekscytować... ;)

Arfour, Ḍryāgan, WolfMan, Carica Milica, Lusesita Dolores, bardzo Wam dziękuję Kochani, aż mi się łezka w oku zakręciła... Bardzo potrzebowałam dziś tulasów urodzinowych! Buziaki dla Was!

Carica Milica, Kochana niezmiennie Ci życzę, żebyś trafiła na idealną kombinację leków i tym razem trzymam kciuki, żeby to było to! Miłego pobytu w domku! Napisz, czy udało Ci się pogadać.

Nie za długo zbieram manatki i idę odebrać moja kurę... :D

Ja za rok kończę 40 lat,też liczba okrągła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi