Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

mirunia, ***** Kochana u mnie słoneczko wyłazi, aż żal w chałupie siedzieć... :why: Myślałam, że cichcem coś porobię, pojadę, ale strasznie źle się czuję. Nie mogłam spać, kaszlę, zatoki mam zatkane, łeb rozsadza. Muszę wyjść z psem około 12tej, bo nie ma kto, to jedyne konstruktywne działanie, jakie dziś przewiduję. Trza pochorować... :bezradny:

Ściskam Cię Kochana, mam nadzieję, że ten ketonal Ci pomoże. Na całe szczęście dziś piątek, przetrwasz do 15tej i weekendzik. Wg prognozy od jutra masz mieć lepszą pogodę.

Idziesz po zakupki po pracy, czy sobie na lepszą aurę wyprawę zostawiasz?

platek rozy, Platuś ****** trzymaj się i napisz koniecznie, czy coś wiadomo z robotą. Kurak z groszkiem- takie danie dla chorutkiej osoby, chciałabym, żeby ktoś mi zrobił... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie płakuniaj Kosmuniu, jeszcze słoneczka zażyjesz co niemiara, wszak przed nami wiosna-lato! A teraz trzeba wysiedzieć choróbsko w domu, a nie wietrzyć się. Zatoki lubią ciepło. Krople konieczne przy zatkanym nosie + Sinulan lub theraflu zatoki.

Kosmo, zakupy wczoraj poczyniłam, jakbym przeczuwała deszcz. Niewielkie, w mojej okolicy... trochę warzyw, pieczywo. Jutro ma być pogodniej, więc małe wyjście zaplanuję po brakujące rzeczy i nastawię jakąś zupę.

A dzisiaj oby do 15 i lecę pogrzać się lampą, bo ciepełko pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Jeszcze 1,5 godzinki i do domku śmigniesz!!! Jak zapasy masz, to faktycznie jutro w ramach spaceru i atrakcji zrobisz sobie zakupki.

A ja właśnie wróciłam z psem. Okutałam się, czapka te sprawy i słusznie, bo niby słoneczko zza chmur wygląda, ale jest wietrzysko. Jak już wylazłam, to poszłam do apteki i do sklepu, nabyłam kurzęcą pierś, warzywka, owoce i twarożek na lunch.

Przechodziłam obok rosska i myślę sobie, a zajrzę, to kupię chusteczki i popsikam się tak dla frajdy poznawania zapachów ( chociaż jakaś przyjemność). No, to się popsikałam, nic nie czuję, tak nos zatkany. :P

Jestem tak tym wyjściem zmęczona, jakbym maraton przebiegła... :bezradny: Wstawię pralkę i się kładę. Zapowiada mi się weekend w chałupie. Nie kcę... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ach Ty Łaziku... :mrgreen: śrubka zaczyna Ci się wkręcać. A czym się popsikałaś w rossku? Biedna, nawet nie czujesz, a może to niezbyt fajny zapach? :bezradny: No, ale niech tam....

Pewnie, że jesteś zmęczona, takie wirusy osłabiają.... to do wyrka Kochana, dosyć wietrzenia się! :nono:

Ja z kolei zapomniałam rano wziąć swoje esci, (dzisiaj powinnam wziąć) i tak ok.13 zaczęłam się dziwnie czuć, zawroty, słabość i bylejakość. Dobrze, że miałam ze sobą, bo noszę i trochę późno, ale wzięłam. Za duży był już odstęp przerwy i organizm to odczuwa. Czekam na poprawę... o, ja skleroza!

Ḍryāgan, :papa: o, następny zasmarkany, zdrówka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Wam wszystkim!

Dziś w nocy działy się ze mną rzeczy niestworzone, kolejny zjazd w przepaść :? Mianowicie słyszałem, że ktoś otwiera drzwi od mojego pokoju, ale tam nikogo nie było. Zasnąłem, wstałem ze zdrętwiałymi rękoma. Wrzeszczałem przez sen, zbudziłem dom :roll: Co za porażka.

Wysłałem podsumowanie godzin do pracodawcy, czekam na hajs. Muszę ogarnąć obiad, jakiś mało wymagający, bo po ketrelu obijam się o ściany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Dziękuję, a u Ciebie niech na katarku się skończy.

mirunia, Po prostu musiałam wyjść z psem, bo nie miał kto. :bezradny:

Jakiegoś bruno banani psiknęłam ( wyboru testerów to w rossku nie ma), może jest paskudny i dobrze, że nie czuję? ;)

AtroposIsDead, :papa:

Carica Milica, Kochana jak masz od kataru zatoki zawalone to zwykły przeciwbólak niewiele daje. Ja potuptałam do apteki po specjalistyczny proch, bo myślałam że mi rano głowę rozsadzi. A może to migrena, a może od Twoich leków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, To biedaku może musisz to przetrzymać... :( Zobaczysz co będzie dalej, jak nie minie, to może jednak do lekarza. :bezradny: Ja pamiętam jak w lipcu odstawiłam część prochów to mnie tydzień migrena trzymała, nic nie pomagało, nawet ketonal.

Marcin2013, No co za porażka... :D

Otworzyłam właśnie sobie bombonierę z wiśniami w alkoholu. Czy gdybym zjadła całą, to bym się nawaliła? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi