Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Płatek Rozy, wierze, moja mama ma bardzoooo duzy biust. W sumie biustonosz kupuje, problemu nie ma, ale to tylko na targu...taki za 14zł-20 zl. Wiem ze to nie łatwa sprawa dla chocby kregosłupa , ale z drugiej strony...wazne ze zdrowy cyc ;)

Cyconosz z Dali piekny, czern kocham, ale drogi;/ kurcze 170 zł :-|

te rajtki we wzorek fajne.

Kosmo, Mirunia hym, o sobie. 30 wiosen, mam fajnego chłopa w domu :great: , i fajne dziecko troche dozarte :lol: i psa

Nie pracuje, siedze w domu, wiec....frustracja rosnie, rutyna zabija, czuje ..wypalenie? wyczerpanie i nerwowosc..i panicznie sie boje smierci. :x a poza tym chyba ok ze mna :mrgreen: a no jeszcze...nieufna jestem, co zycia nie ułatwia

Kocham fotografie, i to moj konik, od lat robie zdjecia podobno dobre:P poza tym ksiazki i sprawdzac sie w kuchni

Ale chyba ta fotografia to taka nirwana dla mnie, jak robie zdjecia, odplywam

Mirunia w jakich sytuacjach sie czuje najgorzej..w. codziennosci. Dom, dziecko, dom , dziecko. W sumie to mi nawet szwagierka powiedziała ze tez by oszalala.

Dlatego znowu chce wrocic do cwiczen, do fotografii, i isc na silke. Wyjsc z domku. Bo to mi pomaga

Lekow nie mam.Mialam. Jak odrzucałam clonazepan. Nie wiem czy wam to znane?

takie tam fajnie by bylo :)

cyklopka

ja mam zestaw cwiczen od trenerki gdzie pokazane co i jak.

Uwielbiam silowe, z ciezarkami, a nudza mnie te np. od Ewki Chodakowskiej

taniec tez bylby ok, szczegolnie tango.

Zaliczylismy kawalek domowego ciasta ale wyszło takie domowe przez duze D. Jak puch.

Do tego herbatka . Blogo. A jutro pan maz do pracy, i czeka codziennosc. I ogarnianie wszystkiego przez 11 h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi