Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Dzięki Kochana, ja już się cieszę, że jest jak jest, bo chociaż jakieś namiastki życia są. A wtedy jest nadzieja.

Pospacerowałam, przy okazji zajrzałam do punktu krawieckiego ( o dziwo jeszcze był czynny) i pani na miejscu zszyła mi podprucie w legginsach. Zapłaciłam całe 3 zeta. :D

A jutro z rana na badanie krwi. Byle tylko pamiętac, a nie że w nietomności wstanę i rutynowo zrobię sobie kawę. Musze sobie zakodowac - zrywam się, ubieram , wychodzę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

No i nici z mojego planu. Wyskoczyłam w amoku na to badanie krwi i koopa - babka od pobierania nadal na zwolnieniu, może będzie jutro.

Siedzę sobie w pracy, dotleniona po porannym miłym spacerze, piję napój witaminowy co by się trochę zenergetyzować. Jak zwykle ostatnio w czwartek siedzę samiuśka i zastanawiam się co tu porobić. Na całe szczęście wzięłam książkę. Tak to jest, jak człowiek jest nadgorliwy i wyrabia plan przed czasem.

Panna Natalia - jak miło Cię widzieć!!! Uściski!

mirunia - Kochana, kombinuj i uciekaj korzystać ze słoneczka. ;) Parę promyczków i od razu humor lepszy, my to jednak potrafimy się cieszyć wszystkim...

Jerzyku - ale co już wiesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Co tam słychać? U mnie po staremu. Wspomaga mnie Akineton, biorę od niedawna i sobie chwalę. A tak to myślałem jak zabrać się do nauki. Trudno pogodzić mindfulness z nauką. Ale przynajmniej jest wyzwanie.

W głośnikach mam album Wham!, taki w stylu wakacje w klubie Tropicana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, no to jest malusieńka przychodnia ( tylko lekarz rodzinny i pielęgniarka) i jak nie ma Pani od pobierania, to nie ma i trza biegac gdzie indziej. A ja słabiuśko się czuję z rana, jeszcze bez rytualnej kawy i papierosa, więc czekam.

U mnie w pracy tez zimno, ale mam dyżurny bezrękawnik w zapasie.

Idę na balkon zapalić i chyba sobie ciepłą herbatę zrobię.

Trzymam kciuki, żeby udało Ci się czmychnąć...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma - och świeżutka rzodkiewka prosto z ogródka... Co zrobicie z takim urodzajem?

monk.2000 - witaj! Cieszę się, że lek masz dobrze dobrany.

Megi_ - Heloł! Czekałam , czy się z pracy odezwiesz.;) Oj to przykro Kochana, ze Cię somatyki męczą.:( Tak patrząc po reszcie i po sobie, to te złe fazy przemijają. Jeśli jednak Cię będzie trzymać, to Kochana naprawdę gdzieś szukaj pomocy, bo to niedobrze w tym trwać za długo. Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale Ty chyba na żywca jedziesz - bez leków, bez terapii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :lol: jade na żywca :) na prawde nie chce juz nic na stałe brać. Ostatnio lepiej śpie, za to w dzień się męcze :( ostatnio jak tak miałam to juz prawie sie zapisałam do psychiatry i nagle mi przeszło... Tylko, że teraz obiawiam sie ze tak łatwo nie odpuści, bo wyjezdzam na wakacje na 2 tygodnie z tesciami...Już to przezywam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_ - o widzisz Kochana, to masz odpowiedź czemu się gorzej czujesz - już przeżywasz wyjazd. Myśl tylko o przyjemnych aspektach - że będzie urlop, odpoczynek, że na pewno znajdziesz jakieś powody do przyjemności...Wyszarp z tego wyjazdu, co najlepsze dla siebie. Są gorsze wersje zdarzeń niż wyjazd z teściami, można z nimi mieszkać na stałe.;)

monk.2000 - najlepsze jest robić swoje herbatki, nie z aromatami, tylko z naturalnymi składnikami - suszonymi płatkami, skórkami z pomarańczy, suszonym imbirem itd.

No to wszyscy czekamy na truskawki!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_ no to tylko miesiąc i wyfruwasz nad piękne ciepłe morze... Ja też wolę jeździć tylko z chłopakami, wtedy najlepiej odpoczywam. Ale teraz to bym nawet zabrała całą rodzinę i sąsiadów, byleby tylko móc wyjechać. ;) Ale liczę na to, że lęki mi trochę opadną, w końcu po coś się chemią truję i może uda się chociaż w Polskę wyskoczyć. Takie małe marzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, udało Ci się, słońce zaliczone! :)

No, Dziewczynki, niedługo trzaskamy szufladami, zawijamy się i do chałupki!!!

Ja po drodze wysikam psa i wyprawię się po szpinak do sosu na obiad. Jak mam niedługo wychodzić to złośliwie słoneczko się schowało za chmurzyskami. Ale jak nie chluśnie to i tak będzie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi