Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, hej Kochana! :papa:

Ale pyszności wywijasz w tych garach.... polędwiczki :105: suszone pomidory :105::105: lubczyk :105::105::105: nic dziwnego, że miłość w domu kwitnie, jak zadajesz takie ziółka swemu menszowi ;);)

Mogę się czasami zwolnić wcześniej z pracy u Szefowej, bo bywają takie dni, że dłużej siedzę... więc odbieram czas. Pod koniec tygodnia jest luźniej z robotą, więc korzystam.

Poszłam do domu, po drodze małe zakupy, a spacer w tę pogodę to koszmar :hide: wilgoć, mgła, mżawka :shock: tylko siedzieć w domu dzisiaj :105:

Marcin2013, cześć :papa: dawaj te gołąbki Mamusine, na pewno pycha!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Myślisz, że to przez ten lubczyk, a nie moją ogólną wspaniałośc? :mrgreen: No tak, ja dzisiaj też pospacerowałam z psem tylko tyle, ile musiałam. Teraz też powinnam wyjśc, ale jak mi się nie chce w tą pogodę...Najgorszy ten wilgotny ziąb. Szybciej jutro Ci się weekend zaczyna :great: może poświeci słoneczko, żeby kostki rozruszac i humorek napędzic...

Wystroiłam się dzisiaj do pracy, jak stróż w Boże Ciało, miałam spódnicę i obcasy:shock: . Wiosna niechybnie nadchodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :D:mrgreen: Kochana, ale Twoja wspaniałość okraszona lubczykiem działa cuda... nic nie ujmując Twojej wspaniałości lubczyk ma to swoje magiczne działanie wzmacniające :D;) ... no i ta nazwa mówi za siebie ;)

Lubię zapach świeżego, zielonego lubczyku, mrożę całe gałązki :D

Oj chyba jutro taka sama nędza z pogodą :( może u Ciebie będzie pogodniej.

To Cię kochana dzisiaj przewiało nieco w tej spódniczce, ale zadałaś szyku w pracy, a co! :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, do rosołu przede wszystkim, do pomidorówki, kalafiorowej i do duszonych mięs w sosach/z warzywami.

Świeży lubczyk ma bardzo intensywny zapach, wystarczy kilka listków lub sama łodyżka np. do rosołu. W ogóle zupy jarzynowe wszelkiego rodzaju lubią odrobinkę lubczyku, no i mięsa.

Gorąca herbatka z malinami na kichawkę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi