Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY1962, ja lubię kupować ozdoby. W zeszłym roku małe figurki dorwałam. Oczywiście najwięcej piesów. Nie mogę się doczekać kiedy ubiorę, ale najpierw wypadało by posprzątać :roll:

Dziś planuję sprzątnąć drewutnie/ stajnie/ szopę czy jak kto zwał. U mnie to jest raczej graciarnia. Część już sprzątnęłam dla Zuzy, bo tam uwielbia spać, ale jest już zimno to zrobiłam miejsce aby budę przenieść i wstawić. Jak już zaczęłam to resztę sprzątnę. Za późno jednak dziś wstałam. Miałam ciężką noc. Brat nie spał, gadał do siebie, więc nie mogłam zasnąć a jak udało się to ciągle mnie budził. Obawiam się że dziś dużo nie zrobię bo dzień krótki a poza tym są codzienne obowiązki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, ja też teraz niezbyt lubię to zajęcie, ale jakoś się zbierzemy i damy radę, bo cóż innego nam pozostało.... święta muszą być z choinką, choćby niewielką, no i te światełka :D

Infinity, :papa: to do dzieła, póki widno... będzie poukładane i w drewutni na święta :D

wracam do papierów :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na święta zrobiłam nalewkę :mrgreen:

Dzisiaj zrobiłam rosół, bo w domu chorzy.

Uczyć mi się nie chce, bo nie wiem, czy mam coś na jutro.

Weszłam na chwilę do internetów potrollować, przywitać się z wami...

a potem coś sprobuję ogarnąć. cokolwiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa:

Wróciłam do domu zaliczając po drodze jemiołowy szaber ;) Obcięli obok mnie drzewa z pięknymi jemiołami to się poczęstowałam. Już powiesiłam, nic tylko się całować :105:

Płatku dzięki za linka z ogóreczkami :-***

Fizli Ty jesteś mega materiał na męża :great: Wiem co mówię, bo mówię to jako żona absolwenta technikum gastronomicznego :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi