Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, oj, wiem, tak jakby przelatywało przez głowę... Nie wiem, co z tym zrobic.

Idąc nawet na wizytę do doktora, muszę zrobic sobie kartkę z pytaniami, bo inaczej zapomnę połowy, tego o co się chciałam spytac...

-- 18 wrz 2014, 21:07 --

mirunia, Ty się kochana w rejestracji za bardzo nie uśmiechaj, bo uznają, że za zdrowa jesteś ;) Musisz byc zbolała i na ostatnich nogach, z uśmiechem gasnącym, to może coś załatwisz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xxdaisyxx, nadrobisz i później zaszokujesz. Nie wiem jak wyglądasz, trudno mi powiedzieć skoro Cię nigdy nie widziałam choćby na zdjęciu, jednak nie sądzę żeby było tak źle. Pewnie umiesz się ubrać gustownie lub inne rzeczy którymi możesz zrobić dobre wrażenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xxdaisyxx, byłam szczuplejsza jak chodziłam do szkoły i to mnie boli, a włosy miałam dłuższe.

-- 19 wrz 2014, 10:22 --

Ostatnio napomknęłam o tym u lekarza. Okazało się że moja lekarka jest o 9 cm niższa a waży tyle samo, a widzę że jest ode mnie szczuplejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, haha jak napisałaś mi że utyłaś to już myślałam, że pisze z kimś co waży z 80kg :D.

Ale wiem jak jest, z moimi urojeniami też mnie nikt nie przegada, że Asentra jest na zapomnienie a skutki uboczne to zanik pamięci, tylko u mnie to wystąpiło u 000000,1% na globie ziemskim :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi