Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, jednak tym rowerem to nie :/ może dałabym radę, ale niezły trening dla mnie jak zostanę na week i będę miedzy ludźmi, nawet i odpocznę od domu

jak ma kto mnie przywieść to zdecyduję się zostać na noc

W sobotę odbieram książki w księgarni :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Nie mam decyzji , bo nie zapadla , nie moge sie zapisac na bezrobocie bo jesli sie zapisze to jak decyzje dadza ze mam swiadczenie to je zabiora jak bede na bezrobociu bo to bedzie oznaczaloz e moge pracowac . Nie mam ubezpieczenia zatem wiec nie moge podjac rehabilitacji . Patowa sytuacja.

Ich lekarze orzekli ze jestem chora ale Zus szuka dziury w calym i punktu do ktorego sie czepic i jednak swiadczenia nie przyznac. Dzis bylam i tak mi pwoedziala taka mila pani ktora tam pracuje w swiadczeniach chorobowych i do ktorej zawsze chodzilam jak skladalam papiery o swiadczenie.A pani zwonila w tej sprawie do znajomego ktory pracuje w orzeczeniach i dzwonila przy mnie i takie dostala od niego informacje.

Najsmieszniejsze ze przekroczyli juz dwa tygodnie od czasu komisji ktore sa na wydawnie decyzji i przekroczyli juz 6 tygodni od czasu zlorzenia papierow o swiadczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, pytalam powiedziaka ze jesli dostane odmowe to wygaslo ubezp.20maja'swiece sie w ewus na czerwono i musze wypelniac wniosek ze jestem ub'jesli odmowia mi swiadczenia to bede musiala za to zwracac'figuruje jako nieubezpieczona od 20maja. Myslalam ze jest tak jak pisze acherontia aledzis pani w Zus wyasnila mi ze niestety tak nie jest .

Bylam trzy razy na terapii i u lekarki raz i za kazdym razem wypelnialam ten wniosek o ubezpieczeniu bo mi lekarka powoedziala ze je mam nawet jak nie mam decyzji. W ewus jednak jestem na czerwono.

A jak Ty sie czujesz Kochana?:************

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ojej ale to od kregoslupa czy od nerwicy mialas te zawroty?

Ja wiem jak to jest , mnie zawroty lęki tez poteguja a dzis to juz caly dzien prawie mialam trzesawice i slabo mi sie z lękow robilo po tych Zusowych rewelacjach.

Dopiero kolo 17 troszke sie uspokoilo to wyszlam do apteki i sklepu i na spacer.

A dol jeszcze wiekszy mam po tych klopotach.

Kochana trzymaj sie tam !!!!!! Nie poddawaj i mysle zebys Ty Slonce szla do psychiatry , moze jakies leki Ci da inne? Chociaz jak tu nie miec lękow jak czlowiek na karuzeli :-|

nerwosol-men, :papa::papa::papa::papa: co tam u Ciebie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, tez miałam dzisiaj takie mysli o sobie, cały dzionek miałam ochote sie rozpłakać,

wzięłam hydro i dobra herbatke i zawinęłam się w koc, teraz mam rewelacyjny humorek podskoczył mi o 200 % mama M ma dobre wyniki onkologiczne i do siostry w dzien dzwoniłam, ma swoje wyniki po wycięciu guzków w piersi nie ma kom. rakowych więc jestem mega szczęśliwa :D zamówiliśmy z M pizze i przywieżli inna niz zamawialismy ale....nie robi, tak się mega cieszę ze zdrowia moich bliskich.../ ja 3 lata nie byłam u gina, tez czas sie wybrać kontrolnie

platek rozy, to jest istna maskra jakiś kurwa cyrk nooo usowskie mendy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa::papa::papa:

U mnie pogoda sie zmienila dosc diametralnie , jest chlodno i zanosi sie na deszczowy dzien.

Fajnie odsapnac od upalu ale nie od razu musi lac:P

Wiem , wiem polakom nie dogodzi . :mrgreen: Lubie ciepelko i slonko ale w granicach rozsadku czyli jakies 25- 26 stopni.

:great::great::great:

Milego dnia zycze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ciesze sie ze lepiej sie czujesz ;**************** :)))) ja wczoraj mialam taki obiadek :mrgreen:

Jutro jade do MOPS z papierami ktore mam od lekarzy , z kartami szpitalnymi i wypisami ze szpitala. Bo nie mam teraz zadnego dochodu wiec zapytam u nich i wypisze wniosek o pieniazki na leki , na jedzenie i na dofinansowanie do oplat.

Na bezrobociu moge tylko sie ubezpieczyc nbie mam prawa do zasilku , a i jesli nie mam zdolnosci do pracy podpisanej od lekarza a ten od kregoslupa nie wiem czy mi podpisze to nie beda mnie ubezpieczac tez na bezrobocou jako osobe ktora jest niezdolna do pracy i o to musze podpytac. Koelzanke wypisali wlasnie z bezrobocia bo jej lekarz nie dal zswiadczenia ze jest do pracy zdolna .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was :D

platek rozy, Przykro mi , ze tak Cie urządzili , ja również tak miałam bylam niezdolna do pracy , lekarz mi zdolności nie chcial wypisac ..biuro pracy mnie zarejestrowało , jak dostałam stopien niepełnosprawności..lecz przez to wszystko wiecej stracilam zdrowia niz to warte bylo..pozniej z 2 grupa dopiero MOPS dal mi na leki..i przyznał comiesięczne świadczenie.

-- 12 cze 2014, 14:50 --

platek rozy, W MOPS mozesz pokazac im wszystko , lecz i tak przyjdzie pracownik do Ciebie do domu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, Dzieki Haniu :*************

Az musialam zapalic na to konto.... Musze sobie poradzic jakos tylko nie wiem jeszcze za barzo jak to wszytsko sie ulozy . Odwolania nie skladam bo nie mam sil znow przechodzic przez tabun komisji a koniec koncow pewnie niewiele uzyskam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi