Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, pani psycholog jednak stwierdzila ze od wakacji moglabym sprobowac na kilka godzin dziennie i tak na trzy dni w tygodniu , teraz jeszcze chyba zawczas, bo ja raz mam lepsze samopoczucie raz gorsze. Ale z dzis jestem dumna , Od rana od godziny 9 na miescie i to w roznych miejscach , i auttobusami jezdzilam .

tyle ze teraz padam na pysk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, pani psycholog jednak stwierdzila ze od wakacji moglabym sprobowac na kilka godzin dziennie i tak na trzy dni w tygodniu , teraz jeszcze chyba zawczas, bo ja raz mam lepsze samopoczucie raz gorsze. Ale z dzis jestem dumna , Od rana od godziny 9 na miescie i to w roznych miejscach , i auttobusami jezdzilam .

tyle ze teraz padam na pysk.

:great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lenka30, ja mam zjazdy i wzloty , w styczniu mialam po 5 atakow paniki tygodniowo.

No i mialam duze pobudzenie psychoruchowe.Teraz tez miewam.

Ale musze wychodzic codziennie jak zaczne sie migac to wiem ze nie dam rady pozniej. Teraz tez mam duze lęki , na poczatku marca prawie do konca mialam nawrot depresji i stale lęki.

Teraz znow jest lepiej.

Zobaczymy , chce tak bardzo wrocic do zycia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ja tez najgorzej rankami :) ale dzis sie wyskladalam na maxa szybko i pojechalam w miare spokojnie az dziw bierze .W autobusie jakw racalam bylo pelno ludzi stanlema przy drzwiach i odwrocilam sie tylkiem do wszytskich nasadzilam czapke na oczy i gapilam sie okno i jakos dojed\chalam:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek róży: musisz wierzyć, że dasz radę ze wszystkim, mówić sobie "jestem silna", "jestem zdrowa" nawet jeśli teraz tego nie widzisz - w końcu zobaczysz, a potem się zdziwisz!

Takie huśtawki są normalną sprawą we wracaniu do zdrowia, ważne, żeby cały czas wierzyć, że idzie ku lepszemu, każdego dnia podejmować wyzwania!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lenka30, to samo mi pani psycholog mowi a ja sie zazwyczaj zalamuje niepowodzeniem i zamiast zauwazac ze tyle ogarnelam to potrafie sie zdolowac mala rzecza np ze mnie lęk chwycil w autobusie a nic to ze to byla chwilaz dnia calego.I ze reszta dnia byla ok ja zawsze sie nakrecam ta niepozytywna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi