Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

khaleesi, teraz przestało, wczesiej mzawiło jak wyszłam ale wkaloszach :P

rno na daszku od altany był snieg, maiałam lęki ale myślę panowałam nad nimi poniekąd trochę sie przeszłam odmuliłam umysł, M mnie podwiozł w jedna stronę bo miałam cięzkie siaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam z psychoterapii i zz akupow , dzis mialam seans mega bo 1,5 . i jade na nastepne spotkanie w piatek bo jestem w rozsypce i pani psycholog ji spotkanie zintensyfikowala.

Przy okazji sie zapisalam do psychiatry nowego na 2 kwietnia .

Obaczem kto zacz i co mi zapisze.

Uffff padam na pysk.

Przy okazji zrobilam super rzecz w autobusie , bo zabrali mi ten co jezdzilam i zostal tylko jeden w dodatku jezdzi caly zapelniony ludzmi . Wsiadlam zaczelam oddychac i nawet lęk na jako takim poziomie ktorymoglam ogarnac , uwalilam sobie w glowie ze na pewno nie dojade i wysiadlam po 6 przystankach 8):x i musialam dreptac 4 na nogach bo bilet mi sie skonczyl.

W powrotna droge juz taka glupia nie bylam i dojechalam pod sam blok niemalze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :great:

mirunia, witaj

Ja dziś w sumie nic nie zrobiłam z czego byłabym zadowolona. Zablokowałam brata kartę i wzięłam duplikat. Złożyłam resztę dokumentów na dofinansowanie. Kupiłam gumę do stylizacji, jasno różowy lakier do paznokci i duuuuuży zmywacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, zobaczymy ale tego mam blizej a tam musze cale miasto przejechac a u niej jestem z 5 minut w gabinecie . I w ogole nie sluucha jak ja sie czuje

-- 25 mar 2014, 15:39 --

kasiątko, wiem mam to samo i ciagle jestem zla na siebie a to tez nie sprzyja leczeniu. Tak dzis na terapii wyszlo.

mirunia, a Ty dzis jak?

-- 25 mar 2014, 15:40 --

ale sie czuje jakbym w honolulu byla taka padnieta:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, platek rozy, Propranolol też działa na drgawki, dlatego biorę ale 40 mg.

-- 25 mar 2014, 15:13 --

amelia83, też mam wahania i zupełnie bez powodu. Z minuty na minutę skoki... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi