Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Anel92, o super i jak? co lekarka powoedziala?

hej :) wypisała leki takie jak napisalam, pogadała chociaż połowy nie wiem co :shock: kazała dzwonić, pisać gdyby coś było nie tak i za 3 tygodnie do kontroli mam przyjść, jedną tabletkę już wzięłam bo nawet jej powiedziałam,że zaraz umrę a latałam tak cała że aż wstyd

a mnie złapał katar na to wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to powinno minąć

A do mnie dzisiaj z radia dzwonią i piszą od wczoraj w sprawie wywiadu, a ja nie mam ochoty z nimi gadać i nie odbieram

Poza tym miałam dziś iść na uroczyste rozdanie dyplomów, a mnie te dyplomy nie obchodzą i nie są mi do niczego potrzebne, więc nie szłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień Dobry :)

nazywam się niewarto, No co Ty Hania światowa kobieta jesteś, taki wywiad to chyba fajne doświadczenie musi być :o

neon, cześć. Ja Ci powiem, że nie lubię dawać wywiadów, zawsze uciekam od kamer i mikrofonów jak najdalej. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, gdyby płacili, to pewnie bym się i zgodziła. Ale nie płacą, dlatego mi się nie chce udzielać w jakichś mediach za darmo. Dziesiątki, jeśli nie setki razy dawałam już wywiady i zwyczajnie mi się już nie chce. Nawet o stres nie chodzi, ale szkoda mi czasu, wolę porobić coś twórczego w tym czasie albo poświęcić ten czas ludziom, których zwyczajnie lubię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po zaprzestaniu leczenia mogą wystąpić objawy odstawienne: zawroty głowy, zaburzenia czucia, zaburzenia snu, pobudzenie, lęk, nudności, wymioty, drżenie, splątanie, pocenie się, ból głowy, biegunka, kołatanie serca, chwiejność emocjonalna, drażliwość, zaburzenia widzenia.

Ten fragment ulotki mi sie najlpeij podoba . normalnie trza brac do konca zycia :shock::shock::shock::shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi