Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mam znowu na weekend kota "podrzutka" - właśnie śpi smacznie na fotelu. Ma dziwny zwyczaj upominania się o żarcie - łapie mnie zębami za łydki i spogląda, co ja na to? :shock::mrgreen:

mój czesiek, to jak jest głodny podchodzi do mnie i szczeka, ale nie takim twardym szczekaniem, tylko takim mięciutkim, że od razu żal sie na sercu robi. nie że DAWAAJ ŻRYĆ DAAAWAJ!, tylko daaaaaaaaj papku, pieseeeek był grzeczny, noo daj :D

może kogoś rozweseli ten artykuł :Dhttp://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Ponad-sto-osob-ucieklo-z-restauracji-I-nie-zaplacili,wid,18717402,wiadomosc.html?ticaid=118b9e sto osób wyszło, na raz, i nie zapłaciło rachunku w restauracji :D haha

-tańczyli i nagle znikneli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, czesc i powodzenia, ja planuje obejrzeć jutro drużynowy konkurs skoków narciarskich, nic szczególnego. a ty co tam szykujesz, jakąs bombe?

Ja chyba też obejrzę, bo Polacy w formie :brawo:

kosmostrada, a bo się spóźnili i chciałam jeszcze chwilę poczekać z "oficjalnym" zapoznaniem się, to mi burak zdążył wyskoczyć "a pani to ma jakieś imię albo co?" jakby nie można było grzeczniej np. "przepraszam, pani się jeszcze nie przedstawiła". Poprzednia grupa czekała w pełnym składzie i zrobiliśmy sobie taką śmieszną grę na przełamanie lodów :bezradny:

Ogólnie wyczerpana jestem, jeszcze mnie zaprosili w poniedziałek na rozmowę do jakiejś apteki, bo sobie wysłałam CV z ciekawości, bo akurat nie mieli w ogłoszeniu, że trzeba być po stażu :lol: A czekam jeszcze na na info od kolegi z korpo, bo to pewnie ze dwa tygodnie zabierze.

I smsuję z psychiatrą od paru dni, bo się nie możemy zdzwonić, a kweta się kończy :pirate:

Pogram sobie na telefonie i pokoloruję manuka w gazecie chyba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, czesc i powodzenia, ja planuje obejrzeć jutro drużynowy konkurs skoków narciarskich, nic szczególnego. a ty co tam szykujesz, jakąs bombe?

Ja chyba też obejrzę, bo Polacy w formie :brawo:

jest duza szansa na złoto, jutro skoków nie oglądać to cięzki grzech. ja jutro od rana bede sie napędzał myślą o skokach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór wszystkim :papa:

cyklopka, ja bym buraka wyprosił z zajęć albo bym go zaprosił do tablicy :comone: Ciekawe, czy nadal byłby wystarczająco odważny ;)

I smsuję z psychiatrą od paru dni, bo się nie możemy zdzwonić, a kweta się kończy

Ja mam żelazny zapasik swoich pigułek po ostatniej wizycie :P

kosmostrada, wiosna to u mnie fundament dobrego samopoczucia. Przez ostatnie kilka lat w ogóle nie czerpałem żadnej przyjemności z wiosny, przemijała prawie niezauważona przeze mnie. W tym sezonie chcę czerpać z niej garściami.

I oczywiście, też oglądam skoki, a jakże inaczej :brawo::brawo:

neon swoimi czy czyimiś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, nadużywała słowa g**no, studiowała we francji i tak ją ta francja elegancja zmanierowała, że polska jej sie już tylko kojarzyła z g. i przez mieszkanie w pl dostawała depresji. po pewnym odcinku już miałem takie marzenie, zeby ktoś tam wpadł i jej wysmarował odchodami fejsa, jak tak ciągle o tym mamrota :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi