Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

dwa tygdonie temu zawiozłem samochód do mechanika a ten złamał rękę i nie naprawił do końca. skutek jest taki że zapłaciłem kasę a dalej mam nienaprawiony samochód bo trzeba wymienić rozrusznik, pompę wspomagana i odpowietrzyć hamulce. bez tego nie przejdzie przeglądu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie w niedzielny, słoneczny dzień :D

Nie wiem, czy dzisiaj dam radę działać normalnie? Wstałam dużo wcześniej niż zwykle, ale jakoś tak bez energii i ochoty do czegokolwiek. Poczytałam trochę / Musso, Papierowa dziewczyna/, ale ból głowy odbiera przyjemność z tego płynącą, dlatego włączyłam muzykę, by przetrwać ten nieprzyjemny stan. Dużo śpię, co jest dla mnie dużym, miłym zaskoczeniem.

Jestem fanką Lewego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie pogadałam z matką innego autysty i jestem wkur....a

"ona pracowała z dzieckiem wytrwale i ma rezultaty, a ja napycham go psychotropami i jest coraz gorzej"

nawet gdybym poszła na łatwizne, to znaczy ze nie dałam rady i musiałam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam hamulców w samochodzie. Mechanik mówił że są zapowietrzone i żeby trochę pojeździć. co za głupek! wyjechałem na miasto musiałem jechać wolno przed skrzyżowaniami, żeby w coś nie przypierczyć. Najadłem się kurna takiego strachu, że szok. Teraz mam kurne silny lęk cały czas. Lepiej było nie naprawiać tego gruchota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy sa jakies korelacje wieku i wagi, ale mój organizm wytrzymywał na psychotropach maksymalnie 2 miesiące, potem doznawałem różnych dziwnych dolegliwość psycho-fizycznych. niektóre dziwne negatywne skutki zażywania leków wychodzą z czasem, ale nie chce brnąc w ten temat żeby ludzi nie straszyc, tym bardziej ze niekótrzy maja tak przystosowane organizmy ze biorą latami i jest ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, to słabo...ja mam nieudane próby z hydro i wenlafaksyna. Czyli będziesz nadal próbował? Może potrzebna krótka przerwa?

Teraz nie biorę żadnych, tego typu leków, i poza problemami ze snem, które ostatnio mają tendencję spadkową, czuję się lepiej. U mnie dużo bałaganu narobiła choroba tarczycy, aktualnie leczona na tyle skutecznie, że większość objawów-lęki przede wszystkim, zniknęła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, zależnie od ustaleń jakie poczynimy z moim Panem, zacznę niedługo próbować z tym dipherganem. W sensie zacznę brać dopiero po naszym spotkaniu, bo nie chcę żeby było tak, jak ostatnio dwa razy, że się umówiliśmy, a ja byłem tak "przećpany" lekami, że nie dałem rady przyjechać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi