Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Ostatni dzień starego roku. Wyglądam przez okno - kurczę dzień jak co dzień - buro i zimno. ;)

Wstałam z rańca, żeby się jeszcze na dobry chlebek załapać ( wczoraj byłam tak zaaferowana, że zapomniałam babek w sklepie poprosić, żeby mi odłożyły), polazłam z futrzakiem na długaśny spacer. Powietrze ostre, spłakałam się jak bóbr.

Kupiłam mikro szampana. :smile:

A tak to se zalegam pod kocem, bo jakoś strasznie mi dziś zimno. Trzeba będzie wyskoczyć po ostatnie zakupy.

Życzenia Wam Kochani chyba złożę jutro, jak już ten nowy rok nam się objawi. :smile:

Póki co dziękuję Wam za ten spędzony wspólnie kolejny rok, jesteście dla mnie ważni.

Na razie nic więcej nie piszę, bo nie mam humoru i mogłabym coś palnąć. Ale się jeszcze dziś ogarnę... ;)

misty-eyed, Dziękuję bardzo, że tak mnie odbierasz. :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, napisałam prawdę Kochana :!:

kosmostrada, przejdzie na pewno!!! To zawsze mija... ;)

Ja wstałam z bólem głowy o 7, zasnęłam po 1. Złość mnie rozsadzała okropna. Zrobiłam porządki w starym roku jeszcze, pościel zmieniłam, trochę pokrzyczałam-tak dla rozluźnienia i teraz mam się lepiej. Obiad ugotowałam wczoraj, więc dzisiaj, poza rozwieszeniem prania /ale cóż to za praca/, mam pełny luz...książka, tv, spacer...

Ten afobam, w zaleconej dawce dla psinki, okazał się bardzo silny. Cziko spadł z łóżka,wystraszył się okropnie i ja się obudziłam. Dzisiaj dostał zmniejszoną dawkę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, ja pilnuję swojego pieska, bo biedaczek okropnie cierpi w sylwestra. Gdybym była zdrowa, na pewno poszłabym gdzieś potańczyć, bo lubię bardzo. Nawet na domówce. Aktualnie to wykluczone. Również zgromadziłam mandarynki, winogrona, produkty na deser mrożony, Mąż wrócił właśnie z pysznymi bezami z cukierni, mam szampana, liczę na dobrą muzykę w tv, itd...

Ale Ty, taki młody człowiek...trzeba poszukać jakiejś fajnej pustelnicy i szaleć, póki czas :lol: Tego Ci życzę w Nowym Roku :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, właśnie mi sie niedawno przypomniało o moim piesku a znajomy mi wczoraj podrzucił taki pomysł że w zologicznym mozna jakieś tabletki uspakajające kupić, tylko czy jeszcze trafie na otwarty sklep :bezradny: wolałbym impreze w bliższym gronie, ale trzeba sie cieszyć z tego co sie ma ;)

wiesz jakby było zdrowie to mysle że gdzieś by sie jakaś pustelinica znalazła :D A ja Tobie zdrówka życzę i miłej zabawy ;)

ide sie wykąpać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Drodzy Spamiarze i pozostali Forumowicze (jeśli tu zaglądacie). Z okazji zbliżającego się Nowego Roku nie będę Wam życzył wszystkiego najlepszego (żeby w główkach się nam nie poprzewracało od tego dobrobytu ;) ) tylko po prostu - wszystkiego lepszego. A przede wszystkim dużo zdrowia oraz wielu marzeń i pragnień, za którymi będziecie podążać, i które będą odwracać Waszą uwagę od wszelkich trosk.

Wszystkiego dobrego!!!!

rolosz

:papa::papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam na małym spacerku, wstąpiłam do sklepu po małego keksika i owoce... i też jestem już przygotowana ze smakołykami na BAL! :mrgreen:

Pięknie jest na dworze, fajne rześkie powietrze, tylko słońce jest takie ostre, że momentami dostawałam derealki + ból palucha w kozakach. :hide:

misty-eyed, dzięki za dobre słowo :oops: Ciebie również dołączam do grona tych, co wspierają i pomagają, a nie widzą tylko czubek własnego nosa. Mimo tych naszych "nerwicowych przywar" warto spojrzeć czasami i na drugiego człowieka.

Widzę, że jesteś już gotowa i przygotowana na imprezowanie i tulanie psinki. Miałam dwa lata temu na sylwestra sunię mojego Brata (już jej nie ma :bezradny: ) więc cały wieczór do 2 w nocy przeleżała w łazience, aż ucichło. A w Nowy Rok na spacerze - po małym, dalekim strzale - uciekała do domu.

kosmostrada , wygrzałaś się już Kosmuniu i humor też poszybował w górę? Mam nadzieję, że masz się lepiej! Co porabiasz w dzisiejszy wieczór?

neon, to życzę duuużo zdrowia w nowym roku i fajnej pustelnicy... może znajdziesz ją na wyprawie rowerowej? :D

Jużeś wykąpany i wypachniony?

A ja wracam do kuchni piec ziemniaczki i kacze udka - z cebulką, jabłkami i majerankiem. :yeah:

edit: rolosz, dziękuję za życzenia :uklon: Tobie również - dużo lepszego, przede wszystkim zdrowia! Do Siego Roku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, U mnie tez takie slonce duze ale i mroz rano byl minus 8 stopni. Tez mnie lapie dereala na takim sloncu . A jak paluszek? Goi sie? jest lepiej?

misty-eyed, Aniu tez mi milo ze mnie wymienilas . Ja ostatnio mniej sie udzielam bo i tez zaaferowana jestem tym co sie dzieje z Ania.

tosia_j, a ja u Ciebie cenie duzy dystans do wlasnej osoby , mysle ze to Ci pomaga przetrwac codziennosc. :brawo:

wieslawpas tu nie chodzi o glaskanie innych po glowach ale tez o to zeby jednak zobaczyc ze mimo choroby sa inne sprawy ktorymi warto sie cieszyc na tym swiecie . My tu tak staramy sie robic. Wierz mi o wiele lepiej znosic nerwice jesli nie zyjesz tylko skupianiem sie na niej.

Tez mam owoce :D banany , mandarynki i jabluszka , ze slodkosci to mam tylko czokolade 70 % ktora mi zostala z podarunkow pod choinke . Zamierzam spedzic z serialem wieczor. :angel: Bede tez doczytywala Janet Evanovich .

Zrobilam sobie mala przyjemnosc i kupilam na wyprzedazy rajstopy Gatty , fajne , grube i z wzorkiem z boku nogawki :)

Dziekuje za zyczenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj będę testował moja marną wieżę w wysokiej głośności. Niestety, mam dobrą kartę dźwiękową, ale gorzej z głośnikami i wzmacniaczem.

UWAGA! Promocja!

Każdy kto poda tytuł piosenki i wykonawce może mieć pewność, że włączę ją do swojej sylwestrowej składanki.

Zabrzmi ona w powiacie konińskim, kod miasta 62-590. Słuchać będzie jedna osoba. I do tego paru sąsiadów zza ściany. Bo biurko mam w narożniku pokoju.

Utwór dowolny, dostępny w Spotify. Zastanawiam się nad dopuszczeniem utworów satanistycznych. Takie tylko z uprzedzeniem. Bo będę musiał poszukać krucyfiksu.

Koniec UWAGI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba rzadko słucham współczesnej muzyki, bo jakoś podświadomie zazdroszczę artystom, którzy dziś grają.

A starych mniej się słucha, więc piłeczka jest po mojej stronie.

Kiedyś lubiłem słuchać z lat 80 różnych hitów, które znali wszyscy, a teraz są w zapomnieniu.

Laura też się zalicza do tej grupy. Nie znam nazwy na to, ale to takie hard-disco; można rzec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi