Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

neon, dziękuję Ci bardzo :D Ja do kłótliwych nie należę, a wręcz przeciwnie. Może nie zabrzmiało to zbyt skromnie, ale taką mam naturę, naprawdę :roll:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, życzę Ci, by serce Twoje odnalazło spokój...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnych, bo ponoć badania mówia ze w tym okresie najczesciej sie kłocimy

Moi to tam krzyczo codziennie. Dzisiaj, bo karp był za chudy.

a ja akurat lubie na na chudo ;)

neon, dziękuję Ci bardzo :D Ja do kłótliwych nie należę, a wręcz przeciwnie. Może nie zabrzmiało to zbyt skromnie, ale taką mam naturę, naprawdę :roll:

no i masz bardzo śliczną naturę :great:

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, Dobranoc :papa:

neon dziękuję Ci :cry: , , ale podobno to bywa też męczące... :mhm:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, jest tyle wokół kłótlwiych osób, że fajnie mieć taką wisienkę :D moja siostra tez nie jest kłótliwa i ją bardzo lubie, może nie jest też wygadana. Ale napewno ja bym wolał być z niekłótliwą, niż wyszczekaną. ja w ogóle wyczułem twoja osobowość po sposobie pisania, myśle ze jestes bardzo wrażliwą osobą, z ogromną empatią ;)

cyklopka, no nie popadajmy w skrajności ;)

Edytowane przez Gość

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, kiedyś też byłam nieśmiała, małomówna,. Z wiekiem zmieniłam się, głównie za sprawą dzieci, a właściwie ich potrzeb,problemów, gdyż często musiałam stawać obok nich, by dochodzić prawdy, sprawiedliwości. Jak to w życiu młodych chłopców bywa - Tobie tego tłumaczyć nie muszę :lol:

Cieszę się, że tak mnie odbierasz, to bardzo miłe!

Choć czasem nie do końca wiem, o czym piszecie, dyskutujecie, jak wspominałam nie raz-dzieli nas bardzo duża różnica wieku jednak, ale lubię tu z Wami być :yeah:

Ale słodko się zrobiło :mrgreen:

Chyba już czas na mnie, może zasnę dzisiaj normalnie, kto to wie? Może to przyjemne uczucie, które mi towarzyszy teraz :lol: , pomoże mi w tym...

Dobranoc :papa:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani!

Życzę Wam:

nadziei, własnego skrawka nieba,

zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki pachnącej kawy,

piękna poezji, muzyki,

pogodnych świąt zimowych, odpoczynku,

zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół,

chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami.

Wesołych Świąt!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Moi Mili!

Ja od rana w ruchu, siódma rano - pierwszy klient sklepu, co by odebrać zamówione chlebki. :great:

Teraz niewiele jaśniej, kropi, ale dzielnie z psem swoją rundkę zrobiliśmy do biedry ( przypomniałam sobie o nabyciu ciasta francuskiego).

Kawkuję i na spokojnie planuję dalsze kroki.

Moi Kochani, ja też do życzeń się dołączę - Wesołych Świąt!!! Aby udało się przyjemnie i spokojnie je spędzić, troszkę odpocząć, troszkę pobiesiadować, a może też troszkę się poprzytulać z bliskimi. :smile:

Ja w każdym razie ściskam Was mocno!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wigilijnie :D

Rano wstaje i oczom nie dowierzam spadlo troche sniegu...jest bialo :yeah:

Nie pamietam kiedy taka niespodzianke mialam w wigilie. Po powrocie z pracy upieke ciasto dla mojego syna na swieta bo on tylko jedno wcina. Posprzatam lazienke, dopieszcze barszcz i swieta :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi