Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY62 no chyba, ze tak ale cos tam czytalam o piernikach, ze pieczesz :great:

Wiec myslalam, ze sie przygotowujesz pomalu. U mnie za to jest przesyt wszystkiego a najlepsza jest dla mnie galareta w wykonaniu mojej mamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lekarz mnie delikatnie opierdolił za klona, mam brać tylko w rzeczywiście nagłych sytuacjach, a nie dla rozluźnienia i odprężenia (był zaniepokojony po tych moich słowach). Od jutra będę brać kwetę xr, ma ponoć lepsze właściwości stabilizujące.

Bo do klona organizm się szybko przyzwyczaja i potem może już nie być efektu, albo gorzej, chęć sięgnięcia po więcej. A kweta jakoś trzyma w ramach górki i dołki.

Chociaż ja ostatnio chodzę po ulicy i się śmieję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką herbatkę czy zioła polecacie na schudnięcie?

Na schudnięcie raczej nie, herbatki ziołowe mogą tylko poprawić trawienie, ewentualnie trochę przyspieszyć spalanie.

Najlepsze efekty daje ograniczenie potraw mącznych - chleb, makaron, ciastka, bo od nich skacze poziom cukru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Cieszymy się ze szczegółowej relacji! Jak byśmy z Tobą tam byli. :105:

No leżysz taki biduszek pod tą kołderką, nic nie mówisz, pewnie najmłodszy na sali, to za chłopczyka się ostałeś. :D

Carica Milica, No miejmy nadzieję, że Ci nowy lek da troszkę stabilizacji. A i opiernicz powinnaś dostać za tego klona, potem zostaniesz barwną postacią na wątku - moje uzależnienie od benzodiazepin. A my Ciebie tutaj chcemy! :time:;)

tosia_j, Bardzo podejrzana ta Twoja herbatka... ;)

Makowiec w piecu... Zmęczonam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani witajcie :*********

I oficjalnie umiem tworzyc strony www. Zaswiadczenie dzis odebrane, egzamin koncowy zdany .Jestem bardzo dumna bo depresja zabrala mi duza czesc wiary w siebie a tu najpierw praca a teraz odwaga by znow podejmowac wyzwania i uczyc sie nowych rzeczy .Najbardziej cieszy mnie fakt ze "moge" np podjac kurs albo moge jak w lecie jechac do Czech. sami wiecie ze w depresji i stanach lękowych wyjscie z domu jest juz nie lada wyzwaniem a co dopiero takie rzeczy . Ale jakiego to daje kopa . Bo ja MOGE !!!!!!!! :great::great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Ano to trzeba było od razu mówić, że pu erh... :smile:

Ḍryāgan, Oj tam, pewnie to ten typ co wszyscy pacjenci to "chłopcy".

Sądząc po stylu szycia będziesz miał bliznę. To takie męskie... :105::mrgreen:

cyklopka, nie mam dziś nawet siły na zamach... :bezradny:

WolfMan, Hej hej!!! :papa: Zgadzam się, jeno się nie rozpędź. ;)

Purpurowy, Ale coś zrobiłeś? :shock:

platek rozy, Gratulacje! :great: Tak Kochana, to dodaje skrzydeł, gdy już jednak podejmiemy wyzwanie. Chyba najgorzej dla nas to ugrzęznąć w tym samym miejscu, z lęku.

Makowiec wyszedł pikny, mam nadzieję, że dobry, bo pierwszy raz robiłam wg tego przepisu. :zonk: Czytam kryminaliszcze, bo czekam aż wystygnie, żeby go zainstalować w zamrażarce. A padam na twarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Ale coś zrobiłeś? :shock:

Nie, spokojnie.

Przypuszczam że z racji że długo tego badziewia nie brałem, to i stężenie nie było wysokie i z czasem jest usuwane z organizmu. A im mniej tego badziewia w organizmie, tym lepszy mam nastrój.

Zmartwychwstałę. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi