Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że Wiesław skomentować nie raczył, ja obstawiam jasność umysłu pozbawionego benzodiazepin, tudzież cud techniki w postaci korektora błędów, który każdy pisarz posiadać powinien.

Dziękuję Kochani za rady, listę spisałam :D . Trochę się uspokoiłam, czy to zasługa zrobienia sobie budyniu ;) , czy też po prostu mi się coś w głowie ustawiło na właściwym miejscu. Dołożę jeszcze sobie na wszelki wypadek kąpiel, co by mięśnie odprężyć.

tosia_j, Jedziesz na pielgrzymkę? Tak mi się Częstochowa kojarzy.

A jeszcze z tym, że jak nie było u nas Decathlonu to tam się zatrzymaliśmy i nabyłam sobie śniegowce. :smile:

Purpurowy, E dałbyś radę z tym Paryżem, w końcu już Ci tu wszelką pomoc i instrukcje zaoferowaliśmy.

Wg tego co piszesz, to lepiej nie samolotem, bo Twoja obecność może spowodować blokadę ruchu powietrznego w Europie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, E dałbyś radę z tym Paryżem, w końcu już Ci tu wszelką pomoc i instrukcje zaoferowaliśmy.

Wg tego co piszesz, to lepiej nie samolotem, bo Twoja obecność może spowodować blokadę ruchu powietrznego w Europie. :D

Padlam :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Witajcie wszyscy :):***********

Ja juz zapizamowana i siadlam na chwilke do lapcia polookac po necie .

Generalnie miewam sie niezgorzej . Obsmialysmy sie z kosmo telefonicznie i mi natroj od r azu w gore polecial . :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, JERZY62, No co , jeśli Purpurowy ma moc spowodować opóźnienie autobusu do Białej o pół godziny, to co będzie z lotem do Paryża. 8)

Mam moc opóźnienia autobusu, a nawet całkowitego zablokowania ruchu na dworcu PKP. :roll:

Nie no, w porządku, wiem że to żarty. ;)

Ale wycieczkę do Paryża lepiej sobie daruję, bo to mimo wszystko za dużo elementów, że jak chociaż jeden się posypie, to cały wyjazd nie dojdzie do skutku.

W każdym razie przeszedłem się po wsi, znalazłem niezabezpieczone Wi-Fi i pobrałem aplikację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi