Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, :D

Trafiłam przed chwilą dosłownie na fb na ciekawy artykuł a' propos gniewu:

http://pieknoumyslu.com/gniew-chowamy-niebezpieczny/

Dziękuję, przeczytam sobie.

Purpurowy, żarty żartami, ale znasz adres?

A gdzie tam. Z resztą i tak bym w życiu tam nie dotarł.

Do głupiej Częstochowy dotrzeć nawet nie mogłem, bo jak zwykle same kłody pod nogi, więc do Paryża to ja nawet nie próbuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, ja wypraszam sobie glupiej :mrgreen: jade tam w lutym

Głupiej w kwestii trudności dojazdu, jeśli porównujemy ją z Paryżem.

Cud że do Białej udało mi się w ogóle dojechać. Naturalnie 30 minut opóźnienia miał autobus, więc stałem 30 minut nie wiedząc czy mam stać i czekać bo przyjedzie, czy w ogóle go odwołali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że Wiesław skomentować nie raczył, ja obstawiam jasność umysłu pozbawionego benzodiazepin, tudzież cud techniki w postaci korektora błędów, który każdy pisarz posiadać powinien.

Dziękuję Kochani za rady, listę spisałam :D . Trochę się uspokoiłam, czy to zasługa zrobienia sobie budyniu ;) , czy też po prostu mi się coś w głowie ustawiło na właściwym miejscu. Dołożę jeszcze sobie na wszelki wypadek kąpiel, co by mięśnie odprężyć.

tosia_j, Jedziesz na pielgrzymkę? Tak mi się Częstochowa kojarzy.

A jeszcze z tym, że jak nie było u nas Decathlonu to tam się zatrzymaliśmy i nabyłam sobie śniegowce. :smile:

Purpurowy, E dałbyś radę z tym Paryżem, w końcu już Ci tu wszelką pomoc i instrukcje zaoferowaliśmy.

Wg tego co piszesz, to lepiej nie samolotem, bo Twoja obecność może spowodować blokadę ruchu powietrznego w Europie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, E dałbyś radę z tym Paryżem, w końcu już Ci tu wszelką pomoc i instrukcje zaoferowaliśmy.

Wg tego co piszesz, to lepiej nie samolotem, bo Twoja obecność może spowodować blokadę ruchu powietrznego w Europie. :D

Padlam :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Witajcie wszyscy :):***********

Ja juz zapizamowana i siadlam na chwilke do lapcia polookac po necie .

Generalnie miewam sie niezgorzej . Obsmialysmy sie z kosmo telefonicznie i mi natroj od r azu w gore polecial . :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi