Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wrażenie że ludzie mnie śledza a zwlaszcza dozorczyni z mojego bloku.

Łazi za mną. Należy ona do masońskiej organizacji.

Dwa razy w zywalam na nią policję

Ale nic nie zrobili bo ona za każdym razem mówi ze lecze się psychiatrycznie.

Co mogę jeszcze zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Bondy lubię, są takie... komiksowe?

Wróciłam właśnie z promocyjnego sushi, bardzo lubię to żarełko. :105: Niestety nie czuję się dobrze, jestem taka słaba i z kręciołkiem, co z lekka jednak mi odbiera uciechę.

Okropnie leje.

misty-eyed, Jesteś niesamowita!!! :uklon: Też lubię zmieniać różne rzeczy w domku, choć już mi się możliwości skończyły, bo próbowałam już tylu konfiguracji, łącznie ze zmianą przeznaczenia pomieszczeń. :smile:

Jeśli chodzi o wulgaryzmy, też ich specjalnie nie używam, ale jestem również zwolenniczką teorii propagowanej m.in. przez moją ulubioną psychoterapeutkę Katarzynę Miller, że powiedzenie czasami k.... działa oczyszczająco. :D I nie przeszkadzają mi u innych, gdy są używane z sensem.

cyklopka, Czyli jednak nie zapłacili? :bezradny:

Ciekawe dlaczego brąz tak na Ciebie działa. Może dlatego, że Ty znikasz w tym kolorze?

platek rozy, Cieszę się, że się udało nogę wystawić ! :smile:

tosia_j, :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duża różnica, czy ktoś przeklina, bo jest ku temu powód, czy też nie, i czy przeklina sobie, czy też chce kogoś obrazić.

tosia_j, brąz jest ciepły, brąz jest neutralny...

Lusesita Dolores, skąd wiesz, że należy do masonerii? Większość oddziałów nawet nie przyjmuje kobiet, poza tym członkostwo jest tajne.

kosmostrada, no nie zapłacili, więc spotkanie z inspekcją pracy może im się przytrafić i/lub list od moich prawników :blabla:

Odliczam dni do końca: 11.

Zrobiłam sobie płukankę na włosy, żeby były, kurczę, platynowe, a nie zwykły blond, chyba mi się zrobiły niebieskie końcówki.

W lipcu poznałam wysokiego bruneta z Katowic. Nie żebym nawet lubiła wysokich brunetów, ale był niezły. Bardzo inteligentny z bardzo wyrazistym charakterem. Ta historia nie ma kontynuacji ani puenty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana, Ty potrafisz dowartościować człowieka jednym słowem...niesamowita :mhm: ...OK :mrgreen: , przyjmuję komplement, choć zwykle słabo u mnie z tym. Dziękuję :uklon:

Katarzynę Miller w ogóle mocno wyluzowana jest, lubię jej opowieści na różne tematy. Kiedyś często była zapraszana do radiowych stacji, i dobrze, z przyjemności Jej słuchałam, zwłaszcza nocą ;)

cyklopka,

Duża różnica, czy ktoś przeklina, bo jest ku temu powód, czy też nie, i czy przeklina sobie, czy też chce kogoś obrazić.
, dobrze to ujęłaś :brawo:

neon, tak to już jest, że u jednych wszystko nas denerwuje, a w stosunku do innych tolerancja jest ogrooomna :lol:

Ostatnio często oglądam TVS :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, tak to już jest, że u jednych wszystko nas denerwuje, a w stosunku do innych tolerancja jest ogrooomna :lol:

Nic tylko sie cieszyć, że tym razem wypadł los z numerem 2. Z drugiej strony wiadomo jak jest, jedni cie lubią, drudzy chetnie utopią w łyżce wody, nawet gdybys był złoty i diamentowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

U mnie słońce od rana. Wstałam wcześniej niż zwykle, bo spodziewałam się dostawy dla psinki.

Mięśnie bolą po wczorajszym wysiłku fizycznym, co było do przewidzenia.

Teraz obiad gotuję i chyba już nie zdziałam za dużo. Odpocznę sobie troszkę :D

Mam książki z biblioteki, poczytam, posłucham muzyki-tego dzisiaj potrzebuję :D

Miłego popołudnia życzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

U mnie kompletna wolta pogodowa ( pewnie dlatego taka licha byłam wczoraj na wieczór) - dojmujący ziąb, rano wiatr wgryzający się w kości , przez chwilę słońce, potem czarno i nawet śnieg. :roll:

No ale co zrobić - można tylko obserwować te szaleństwa, najlepiej przez okno. ;)

Po pracy idę na poszukiwanie kleju typu kropelka, bo potrzebuję do skończenia bransolek, ale tylko w okolicy, bo jeszcze mój organizm nie przyjął do wiadomości tej zimnicy i mimo okutania szczękam zębami i cała jestem w dreszczach (naprawdę... :bezradny: ).

misty-eyed, O tak Kochana, koniecznie dziś odsapka! Miłego luzowania życzę! :smile:

cyklopka, Ech smutek, że na takiego pracodawcę trafiłaś... :bezradny:

wiejskifilozof, Potrzebujesz wsparcia w tym wyzwaniu? :D

Miłego nowego tygodnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi