Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

nienawidze prezentow

Nienawiść prowadzi do Ciemnej Strony Mocy.

ok ujme rzecz inaczej

nie obchodze swiat

witaj mirunia

Edytowane przez tosia_j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Obawiam się, że ciężko może być, żeby się powstrzymać przed robotą, ale spróbuję... ;)

Ano pazurki przede wszystkim zostały zadbane - ładny kształt, boczki frezarką ( nie wycinam skórek, nie ma takiej potrzeby u mnie), zrobiła mi też peeling dłoni, wmasowała kremik, no rozpieściła mnie. :smile:

Jutro jeszcze włos będzie fajny, obiecaj, że się gdzieś polansujesz. ;)

Podziwiam, że za takie prace się wzięłaś jeszcze na wieczór, Dzielności Ty... :uklon:

neon, Cieszenie się z drobnych rzeczy - pewnie można się nauczyć, chyba że jest to dar. ;)

misty-eyed, A widzisz przetrzymałaś w ciągu dnia i nocka przespana! :great: Ale robotę odwaliłaś.... :shock:

tosia_j, Lubisz prezenty, kto się sam "zaprezentował" kalendarzem? ;)

Purpurowy, A kto obiecał nie obijać sobie łba? :time:

JERZY62, Bo prezenty to też samemu sobie trzeba robić. Ale i tak dla Ciebie, no, ten prezent. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, o nie nie Kochana, nie pozwolę Ci się nie cieszyć... ;)

Moje pazury też były niezbędne, bo paluszki w pracy pokazuję, a cieszę się jak gwizdek, jak na nie paczę.

Purpurowy, Czyż nie braliśmy pod uwagę innych sposobów? ;)

Ḍryāgan, Znam ten ból... :bezradny: Ale to minie, zobaczysz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Czyż nie braliśmy pod uwagę innych sposobów? ;)

Braliśmy, ale to taka trochę kwestia chwili (bez myślenia) typu "muszę czymś pierdyknąć (najlepiej sobą) bo wybuchnę". Na swoją obronę mam tylko to, że coraz rzadziej zdarzają mi się tego typu numery, ostatnio to chyba ze dwa miesiące temu. Kiedyś potrafiły mi się zdarzać takie numery codziennie i to przy użyciu przedmiotów niekoniecznie gumowych i niekoniecznie tępych. :roll:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam spamowa wyspe :D Pomyslalam, ze dzis otworze :P

Mialam miec wolne ale jednak w pracy...no coz nie moga sie beze mnie obejsc :mrgreen:

Ḍryāgan co ja tu sie o Tobie dowiaduje... :D

kosmostrada tez musze o swoje zadbac i to w trybie natychmiastowym...w niedziele bede sie dopieszczac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry :*****

Ja znow z potworna migrena ... Cos w tym miesiacu moja glowa szaleje z bolu . Nie wiem moze to wina smogu? W Krakowie jest ogromny.

W zwiazku z tym ze czuje sie tak ciulnie to nie mam zadnych planow na dzis.Jak tak dalej pojdzie to ciezko mi bedzie jednak funkcjonowac tak na co dzien. Przeraza mnie to.

A Wy co bedziecie porabiac ?

Zycze milej soboty!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc

gnebi mnie ze nie zgadlam kosmuni....moze nauczyciel 1-3 bledy w dyktandzie palcem pokazuje

na fb jest zdjecie jak baranek plywa, powinjen tu wrzucic, to by sie podyskutowalo czy jest seksi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi