Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, A to ja też tak mam, nie ma latania za prezentami w ostatnie dni. Dziś zamawiam ostatni przez neta, większość już mam, zostały mi tylko dwa bony do sklepów (takie zamówienie złożono do Mikołaja ;) ).

Napisz, jak udały się łowy prezentowe.

Pazurki piękne mam i malutki kremik pod oczy :yeah: , pobyłam wśród ludzi, jestem zadowolona. Umówiłam się na następny piątek z koleżanką na kawkowanie, co by znów nie wypaść z rytmu i nie dziczeć.

A i wszystkie babki jęczały, że je głowa boli i im słabo, a przewinęły się cztery oprócz mnie... :roll:

Jutro chłopaki wyjeżdżają, jestem samiuśka z psem i zastanawiam się, jak tu miło sobie spędzić czas... Tylko niech mnie ktoś kopnie w doopsko, jak napiszę, że sprzątam. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, pewnie mi nie uwierzysz ale ja pomimo całego mojego okropnego charakteru staram się nie rozstawać w kłótni i robię wszystko, żeby w bardzo, bardzo złych słowach się nie rozstawać z domownikami. Jak jeszcze studiowałam i dojeżdżałam dość daleko i kłóciłam się z matką to nie wychodziłam z domu, dopóki względnie nie doszłam do takiego momentu kiedy da radę powiedzieć "mamo nie kłóćmy się, ja mam jechać, nie chcę się rozstawać w gniewie, przepraszam". Opuszczałam przez to pierwsze zajęcia, spóźniałam się na PKS-y ale mimo moich trudnych relacji z matką, mimo wszystkiego złego co jest między nią a mną nie umiałam wyjść. Przestrzegałam koleżanki które się kłóciły z facetami swoimi, że "on ma jechać, nie kłoć się z nim, nie rozstawajcie się w gniewie, bo nigdy nie wiadomo co...".

Wczoraj , jak emocje opadły trochę , padło z mojej strony słowo "przepraszam". Tylko dla mnie to nie są przeprosiny które można uznać za "zamknięcie sprawy" i że już "przeproszone". Muszę dziś dłużej porozmawiać z tą osobą i przeprosić bardziej. Ja naprawdę mam wyrzuty sumienia przez to co się wczoraj stało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam również :D , tym razem wyspana, zadowolona :lol:

Dzisiaj od rana sprzątanie i zakupy. W końcu wyprałam wykładzinę w dużym pokoju. Musiałam, bo pokój nieduży, a większość życia tam się odbywa, więc było sporo widocznych zabrudzeń. Jest lepiej, ale do ideału duużo brakuje. Tylko wykładzina sprawdza się w tym pomieszczeniu, bo klepka jest /taką kupiliśmy :( / zniszczona, o położeniu nowej na razie nie ma mowy.

Jeśli ktoś poszukuje prezentu dla pani 55+, szczerze polecam zestaw Bioliq lifting i regeneracja/krem na dzień+na dzień+pod oczy, szyja, dekolt/-jest naprawdę dobry i niedrogi.

Ja jeszcze czekam na książki dla Synowej i Syna. Trafiłam na super Wielką księgę ogrodnika i działkowca. Piękne wydanie, mnóstwo porad i pięknych ilustracji. Dla Jego Żony kupiłam Doktor Mama. Encyklopedia zdrowia dziecka. Internet internetem, ale fajnie jest zajrzeć do książki, moim zdaniem :)

Teraz odpoczywam, bo naprawdę zmęczyłam się.

Pozdrawiam, miłego wieczoru życzę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, jesteśmy ludźmi i kłócić się będziemy tak z obcymi , jak i z osobami ważnymi dla nas. To jest nieuniknione. Tylko chodzi o to, żeby "mimo wszystko" jakoś próbować nie rozstawać się z osobami dla nas ważnymi w bardzo złych słowach, bez jakichś słów które chociaż trochę łagodzą sytuację. Z jedną osobą z rodziny nie zdążyłam się pogodzić przed jej śmiercią i od tych dziesięciu lat wiem jakie to jest ważne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nienawidze prezentow

Nienawiść prowadzi do Ciemnej Strony Mocy.

ok ujme rzecz inaczej

nie obchodze swiat

witaj mirunia

Edytowane przez tosia_j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Obawiam się, że ciężko może być, żeby się powstrzymać przed robotą, ale spróbuję... ;)

Ano pazurki przede wszystkim zostały zadbane - ładny kształt, boczki frezarką ( nie wycinam skórek, nie ma takiej potrzeby u mnie), zrobiła mi też peeling dłoni, wmasowała kremik, no rozpieściła mnie. :smile:

Jutro jeszcze włos będzie fajny, obiecaj, że się gdzieś polansujesz. ;)

Podziwiam, że za takie prace się wzięłaś jeszcze na wieczór, Dzielności Ty... :uklon:

neon, Cieszenie się z drobnych rzeczy - pewnie można się nauczyć, chyba że jest to dar. ;)

misty-eyed, A widzisz przetrzymałaś w ciągu dnia i nocka przespana! :great: Ale robotę odwaliłaś.... :shock:

tosia_j, Lubisz prezenty, kto się sam "zaprezentował" kalendarzem? ;)

Purpurowy, A kto obiecał nie obijać sobie łba? :time:

JERZY62, Bo prezenty to też samemu sobie trzeba robić. Ale i tak dla Ciebie, no, ten prezent. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi