Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Z samego rańca było słoneczko, wykorzystałam to dzielnie. Teraz ostał się jeno mrozik i mi nogi wyszczypało, jak szłam do pracy, bo pod spodnie rajtek nie włożyłam... :roll:

Dżinsy nabyłam, "modne" , z wystrzępionymi nogawkami i muszę się bardzo powstrzymywać, żeby sobie tych nitek nie obciąć... :D

mirunia, Też kawkuję. :smile: Ale to całkiem fajnie dzionek w pracy Ci się rozpoczął od małego wyjścia.

Nieustająco ściskam i rozpieszczaj się Słońce, nawet jak ci się nic nie chce.

Ḍryāgan, I jak tam , działania antykacowe przedsięwzięte?

Lusesita Dolores, Ja nastawiam się na noszenie kapelutka na początku wiosny, będzie mi pasować do ciuchów. Przecież go teraz do puchówki nie założę, nie mówiąc o tym, że za zimno w uszy.

salirka, i jak tam dzisiaj, nerw trochę zszedł? ;)

wiejskifilozof, JERZY62, Witajcie!

Miłego dzionka Wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzę na ten dzienny i mam lęki. Tam są psychicznie chorzy ludzie, który wypowiadają urojone treści, które wprawiają w mnie w lęk. Wyobraźcie sobie jak wygląda terapia grupowa gdzie ludzie opowiadają swoje schizy. Wczoraj jakiś gościu pitolił tak, że z miejsca dostałem lęku. Dzisiaj na omówieniu stanu psychicznego powiedziałem, że mam lęk od 3 dni. Później mnie wezwali do gabinetu i powiedzieli że mam zaburzenie funkcji poznawczych. Co jest przecież bzdurą. Chyba że lęk przed chorobą psychiczną to zaburzenie funkcji poznawczych. Ale i tak mnie wystraszali i teraz myślę, że z moim myśleniem jest coś nie tak.

Tak w ogóle od czwartku do poniedziałku nie miałem lęku, tylko jak jak poszedłem na oddział to się zaczął.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł wieczorne!

Siedzę sobie z pełnym brzuszkiem i kawką i myślę - iść do biblioteki, czy za zimno... :bezradny: Opadłam z sił na wieczór, jakoś się mobilizowałam, światło mi pomagało, a teraz puff i lichość mnie dopadła i gula w gardle.

Powinnam się przejść...

Carica Milica, Kochana moja, czasami jest tak, że wraz z diagnozą, po etapie zaprzeczenia, jakby dajemy sobie prawo do odpierdzielania cyrków. A moim zdaniem co innego zaakceptować swoje zaburzenie, a co innego dać się mu ubezwłasnowolnić. Ja tak przynajmniej przechodziłam.

Lusesita Dolores, Płaszcze i kurtki u mnie są w szafie, dla mnie za zimno. Jeno puchówka daje radę.

tosia_j, Witaj Tosiu! :papa: I co zebrałaś się na siłkę?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, wpadasz do nas na ich koncert? :> W pn idę na Billego Talenta, bo luby ich lubi.

Obawiam się że moja obecność na tym konkretnie koncercie jest mocno wątpliwa (jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę :mrgreen: ) a w lutym mam jeszcze koncert w Białej Podlaskiej, ale nie jest całkowicie wykluczone że wpadnę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu zaliczam masakrę jakąs w grudniu, padam na twarz, jestem zmeczona ciagle. Najchetniej bym spała co u mnie zawsze była bezsennosc a nie jakies spanie. Własnie dzwonił kolega i mowi dlaczego nie byłas na spotkaniu w bibliotece z Olga Tokarczuk, byłem pewien ,ze bedziesz, duzo znajomych było . teraz jest w knajpie na wystawie klubu fotograficznego aj po prostu ledwo z domu sie wywlekam, powiedziała ,ze padam na twarz , ze nie jestem s tanie za bardzo jakos zyc, ze musze sobie badani porobic bo czuje ze zaliczam masakre po prostu. Wiem ,ze to hormony tm razem szlag by to trafił. Dzisiaj ma przyjsc do mnie na szczescie kolega jeden , ja jutro do kolezanki , w piątek kolega ma znowu do mnie przyjsc , wiem to miłę ,ale nosz ciulwa. Omijają mnie fajne rzeczy przez to spie i i czujezmeczenie organizmu jakies takie zbyt mocne.Tak nie moze byc. W styczniu porzadne badania mnie czekaj a i tak dzisiaj czuje sie lepiej niz przez ostanie dni.Musze sie doprowadzic do porzadku. :pirate::twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caricamilica[/b]"][b, lekarz mi napisał (nie pamiętałam, że wysłałam mu wiadomość), że mam zwolnić, bo się znowu rozreguluję. Tak się ostatnio klonem zwalniam, że dzień zawaliłam. Muszę znaleźć jakiś sposób na wyciszenie się i przestać odpieprzać manianę.

Podwyz sobie jakos prolaktyne to odrazu zwolnisz az bedziesz tym zwolnieniem rzygac , jak ja. Tylko wyregulowac póxniej trudno, mi sie sama podniosła niespecjalnie i padam na pysk buu. Tak naprawde nie zycze nikomu tego ustrojstwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Zaszalałeś ... :smile: I grunt to się rozpieszczać ku przyjemności i rozwojowi. :great:

Carica Milica, Na pewno znajdziesz jakiś sposób.

tahela, Taka pora roku, taka pogoda...

Wybrałam się na miasto. Opatuliłam się, włożyłam rajtki, a tu bach - nagły zwrot pogodowy, nawet zaczęło padać... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi