Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

bom się dorwał do ławeczki, sztangi, hantli itp

Po troszkę a codziennie a efekty będę nie tylko widoczne w mięśniach ale i psychice. A tak się dorwiesz do ćwiczeń no i co z tego masz?

Z drugiej strony to zazdroszczę że stać Cię na taki wysiłek i Ci się chce bo mi by się nie chciało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po troszkę a codziennie a efekty będę nie tylko widoczne w mięśniach ale i psychice. A tak się dorwiesz do ćwiczeń no i co z tego masz?

Z drugiej strony to zazdroszczę że stać Cię na taki wysiłek i Ci się chce bo mi by się nie chciało.

Znaczy mnie to ogólnie nie kręcą takie rzeczy. Załatwiałem sprawę lokalnym koksom, wpadłem do nich, u nich całe to żelastwo leżało, to się dorwałem dla zabawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, aaa, to trochę inna sprawa :smile:

Zażywasz Ketrel na sen, działa?

Działa, aż za dobrze. Jak już mnie uśpi, to muszę spać 12h. A nie daj boże coś mnie obudzi i nie prześpię tych 12h (nawet 10h to za mało) to potem cały dzień czuję się jak na hardkorowym kacu. Łeb mnie boli, brzuch mnie boli, mdli mnie, mięśnie mnie bolą i jestem zmęczony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, nie przyszło Ci do głowy żeby brać połówkę? Przeciąć nożem i brać połówkę. A jaką dawkę bierzesz?

1 tabletkę 25mg.

Jakoś koło 12 grudnia będę się widział z lekarką, to ją poproszę żeby mi dała coś dla ludzi, a nie dla koni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ale ja brałem 50 mg na pewno a może parę razy i 100 mg i takiego odczucia nie miałem. Tylko miałem po nim baaardzo bujne sny, miałem wrażenie jakby całą noc mi się coś śniło.

Na każdego działa inaczej, na jednego lepiej, na drugiego gorzej. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A lubicie jeździć na nartach?

Ani razu nie byłam. W dzieciństwie mi ortopedzi odradzali, zresztą nie było nas stać w tamtych czasach. A zaczynać od zera jako dorosła, dzięki, wolę mieć nogi ;)

Purpurowy, zażywasz to to o stałej porze? ja biorę 300 mg, ale tak na prawdę dopiero codzienne wstawanie do pracy sprawia że zasypiam wcześniej. Zobaczymy jak będzie na bezrobociu.

Dzisiaj nie było nikogo z właścicieli w biurze, więc nawet mi nie podpisali wypowiedzenia. Tak głupia firma, że ani pracować się nie da, ani zwolnić :bezradny:

Z większych tragedii - zepsuł się duży telewizor, więc siedzą mi na głowie :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, zażywasz to to o stałej porze? ja biorę 300 mg, ale tak na prawdę dopiero codzienne wstawanie do pracy sprawia że zasypiam wcześniej. Zobaczymy jak będzie na bezrobociu.

O mniej więcej stałej porze, raz 30 min wcześniej, raz później, ale mniej więcej zawsze o tej samej porze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ten efekt nasenny jest różny u różnych ludzi, ponieważ nie jest to główny kierunek działania leku. Tak że śmiało pytaj o coś innego.

Jutro idem na koncert, nie chcem, ale muszem.

I jeszcze gufke dzisiaj umyć, wiecie jak nie lubię myć nad wanną, trudno je potem rozczesać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tella, Mój jedyny pełny zjazd na nartach skończył się tym, że myślałam, że do końca życia będę się poruszać na ugiętych nogach... ;) Moje kolana zdecydowanie odmówiły współpracy. Ale lubiłabym...

Też mam kapelusz, szary... :105:

Lusesita Dolores, Poczekaj jeszcze, może przecenią i tak kapelusza teraz nie ponosisz, bo Ci uszy zamarzną... ;)

rolosz, No i widzisz uśmiechnęłam się, jak Cię przeczytałam. Ale dołeczków u mnie niet, nie mam, niestety... :why:

Brzmisz dobrze, mam nadzieję, że to lepsza forma, choć ciut. :smile:

Carica Milica, Dobrze Cię widzieć Kochana, nawet jak jesteś zakręcona. :smile:

Purpurowy, A za parę lat będziesz tak jak ja cierpiał z powodu tych wszystkich mikrourazów. :time: Nie przeciążaj się!

cyklopka, No i mówisz nie miał kto odebrać Twojego prezentu na Mikołaja? ;)

Na jaki koncert się wybierasz?

Zaczytałam swój dołek dzisiejszy (muszę skoczyć jutro do biblioteki, bo już mam tylko jedną książkę w czytaniu). Potem pogadałam z Plateczkową, pogadałam z chłopakami, następnie poćwiczyłam, kąpiel, świeca (dostałam od Mikołaja - przepiękna!) , herbata i tak jakoś wieczór mija. Byle się na powierzchni utrzymywać. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi