Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór!!

Carica Milica, czujesz taką potrzebę, zrób tak jak czujesz! Ja w zeszłym roku też zniknęłam na kilka miesięcy, ale wróciłam. Bardzo tego potrzebowałam. To tymczasem Carico droga, niech Ci się dzieje jak najlepiej!!!

Mąż remontuje łazienkę, a ja właściwie leniuchuję. Poza zakupami i ugotowaniem obiadu, nie mam nic innego do roboty.

Jak się okazało, konieczne było zeskrobanie tynku, Mąż robi spokojnie, powoli, bo nie ma już tyle sił co kiedyś. Nie szkodzi, bo właściwie nigdzie nam się śpieszy.

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieloraki, tak jest właśnie. Szukamy tutaj zrozumienia, pocieszenia, wsparcia... zazwyczaj znajdujemy i dlatego wracamy.

wieloraki, :great: zgadzam się z Tobą :D w kwestii rozwijania forum!

Igiaa, ja jestem tutaj, z przerwą kilkumiesięczną, od 2011 r. /mam nowe konto/. Wiem, że jeśli poczujesz potrzebę, rozpiszesz się tutaj. Ja czasem też tylko czytam, nie piszę, różnie bywa ;)

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tutaj jestem na wielu kontach od 2009 roku, ponad 7 lat...

mam jakiś dziwny sentyment do przeszłości, przecież w 2009 czułem się tragicznie a i tak jakoś wydaje mi się to lepszy rok niż ten, pewnie za kilka lat pomyślę o tym, że był taki fajny, a teraz tego nie czuje.

dziwne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieloraki, to naprawdę sporo :lol: Czyżby nawrót objawów Cię dopadł?

Ja czuję się dużo lepiej w porównaniu z 2011 r.

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, to miłe, co napisałaś, ale czy Ty chcesz opuścić Wyspę?

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ostatnio ani gier nie ruszam ani nic nie mogę obejrzeć bo wszystko takie nudne, mama teraz non stop Belfera ogląda i zaciekawiło mnie to, czasem nie wiem o co chodzi i muszę oglądac od początku :roll:

Mam podobnie, tylko włączam serial i zaraz wyłączam, bo mnie zaczyna nudzić :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, sciskam w klopotach :*

tez uwazam tą trojce za nasz trzon, i jeszcze platek i cyklopka :105:

Was bardzo lubię (każdego z osobna,nawet ciebie Dryagan)

uszy ci wytarga za to "nawet" :szukam:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi