Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Ale żeś miała zadanie i to w przymuleniu... No ale udało się. :great: Postaw ptaszka przy - udany dzionek. :smile:

Podziwiam, bo ja dziś w nieogarze zapomniałam, jak się z biura wychodzi - łapię za bramę, a toż trzeba wcześniej przycisk zwalniający nacisnąć... :hide:

misty-eyed, Tak piękne te jabłka i smaczne, że aż szkoda je obrabiać. Część postawię w zimnym i przechowam do pożerania, a z części zrobię prażone do ryżu i trochę chcę nasuszyć do herbatek.

Tak właśnie od jakiegoś czasu kombinuję z kupowaniem ciuchów - tworzę zestawy. Jest to też dobry sposób na kompulsywne zakupy - pytanie, czy mam z czym to skomponować.

platek rozy, Mega dzień Kochana! Zazdraszczam!

Sweterek chcę jasny - albo jaśniutka szarość, albo zimny krem. Jak Ci pisałam nie może być krótki, bo to do pracy. Jakoś nie mam ochoty prezentować mojej pupy w obcisłej skórzanej spódnicy w robocie... ;) ( jeszcze ten gadżecik biżuteryjny, co mi ostatnio pokazywałaś i z moim stylem domina gotowa... :lol: )

Tella, Wróć do ciuszków. To niby takie banalne, ale jak ładnie wyglądamy, to od razu jakoś łatwiej...

Ale o co chodzi z tymi jajami???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór, ja mam takie pytanie.

Nie oglądam absolutnie żadnych seriali.

Nie oglądałem ani jednego odcinka "Gry o tron" nie byłem nawet blisko włączenia któregokolwiek...

Czy to znaczy że jest ze mną bardzo źle? :lol:

Powiem tak, każdy sobie wybiera rozrywki. Ja zaczęłam oglądać GoT, żeby rozumieć humor internetowy nawiązujący do postaci i tekstów z serialu. A że aktorzy fajni, to się wciągnęłam :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Popołudniowy relaks przeciągnął się do wieczora...ależ było słodkie lenistwo :D Kilka gazet, skończona książka i drzemka. Trudno, była potrzebna po spacerze, więc nie myślę o ewentualnie bezsennej nocy.

Jutro, przed południem ma wpaść Syn z Synkiem :lol: , więc poranna pobudka i tak będzie konieczna.

kosmostrada, jeśli to jabłka deserowe, to jasne, że żal przerobić wszystkie. Uwielbiam jabłka :!:

W każdej postaci-surowe, pieczone i prażone. A i kompot pyszny jest!

huśtawka, jeszcze nie zaczęłam tego serialu, ale kiedyś na pewno go obejrzę...

Pamiętam o pw, ale muszę złapać odpowiedni nastrój :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, przyjemność tworzenia będzie też odpoczynkiem - to sprawia radość.

Obrobiłam zdjęcia, co komuś na studia potrzebne były.

Teraz zaczęłam projektować postać/strój, ale to jest bardzo czasochłonne. Chociaż przypomina nasze gry ubieranki, tylko że wszystko robię od ręki, prawda. Może jutro skończę, a jak nie, to cóż.

Zjadłabym jakiś dobry detritus na noc, ale żadne słodycze mi dzisiaj nie smakują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień doberek , dzisiaj na Spamowej , jestem pierwsza :yeah: Życzę wszystkim miłego dnia :papa: Mój kolega dzisiaj się kazał zbudzić , ponieważ idzie do szpitala na operację (dzisiaj go będą przygotowywać,w poniedziałek operacja)Przepuklina . Niby nie groźne , a człek ma cykora jak diabli(!)Z moich planów na dzisiaj to trochę wyszlifować domek i wieczór z Cohenem na krakowskim Rynku :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi