Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, Przepraszam, że napisałam że ciężki temat, nie chcę żebyś tak się poczuł, jeśli takich emocji nie ma w Tobie.

Karolina66, Dziękuję bardzo :oops: , często przeszukuję neta w poszukiwaniu inspiracji kulinarnych. Taki kolejny sposób na pocieszenie.

Ale co zrealizowałaś z planu to z głowy! :great:

Naemo, A Ty sobie tego planu za ambitnego nie zrobiłaś, trochę ponad aktualne siły? Z tego co wiem, to w takich trudniejszych chwilach nasze zamysły powinny być ot takie drobno -kroczkowe, co by sobie więcej frustracji nie dostarczać... :bezradny:

misty-eyed, Oj jak ja nie lubię takiego smuto-ataku znikąd... :( Troszkę chyba też jesteś umęczona tym chorowaniem. :bezradny: Zyczę Ci więc szybkiego wystawienia nogi. :smile:

U mnie się odrobinka słodyczy nie udaje, tak mam w wielu dziedzinach życia - albo wszystko albo nic. :P ( tradycyjnie dodam - pracuję nad tym. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, na papier masz przelać, nie na nerwica.com Jak nie chcesz palić to spłucz w sedesie. Tylko potem nie narzekaj, że zapchane.

A na poważnie współczuję tosiu z tymi wspomnieniami. Te moje, niechciane, też potrafią mnie rozerwać na strzępy :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Wróć tylko cały... :zonk:;)

Ja tam wróciłem cały. A za innych nie ręczę.

W ogóle nie wiem na jakich ja ludzi trafiam przez całe życie. Zastanawiam się czy w ogóle udało mi się kiedykolwiek rozwiązać jakiś problem bez użycia przemocy? Nawet jak chcę być dobry i chcę pomóc, to tylko na tym tracę. Zawsze z tego wychodzi jakiś problem. Zaczynam coraz bardziej rozumieć metody mojego brata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi