Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, :papa: jak było ostatnio u głowologa? Pochwal się koszulką, jak już do ciebie doleci.

Przepraszam, dopiero doczytałem że pytasz jak było ostatnio u głowologa. Żeby się nie wdawać w szczegóły, to wylądowałem w łapskach zwyrola w spódnicy, w "szpitalu" w którym działy się takie rzeczy, które w żadnym innym szpitalu w którym byłem, po prostu by nie przeszły. Od tamtego czasu unikam głowologów i chodzę do nich tylko kiedy naprawdę jest konieczność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich obecnych i donoszę, że u mnie zrobiło się czarno, wichura okropna i lekkie ochłodzenie...

Jestem w domu, więc jest mi przyjemnie. Zapowiada się burza...mój piesek już wystraszony, skulony leży koło mych nóg-biedactwo, podobno one słyszą wyładowania atmosferyczne dużo wcześniej niż my, dzięki dużo lepszego słuchu.

Noc przespana od razu skutkuje lepszym samopoczuciem ogólnym. Porobiłam różne rzeczy w domu, m.in. pranie i sprzątanie, to oczywiste, a teraz odpoczywam już. Planów na weekend nie mam, natomiast w poniedziałek pojadę do Wnuczka :yeah: , by pomóc Jego Mamie, która spodziewa się siostrzyczki, a Tata /mój syn/ już w szpitalu...eh,eh,eh ;)

Purpurowy, koszulka fajna!!! Czy dodzwoniłeś się wczoraj do lekarza w Siedlcach?

tosia_j, :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam nie witanych :D

Purpurowy, myślałem że koszulka będzie a w czerwonych barwach,,, sztorm, rewolucja, przewrót,,, to tak się kojarzy i na czerwono :bezradny:

No i chcę Cię pochwalić że fajną masz kołdrę , taką beżową :mrgreen:

Cześć.

Zważywszy na profil ideologiczny zespołu... to prawidłowo Ci się kojarzy. ;)

A kordła nie moja, tylko rodziców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :smile:

Od jutra zaczynam to wdrażać.

Może to zacznij wdrażać od dziś, ja tak zawsze wdrażałem jutro a jutro było jutro, itd.

Carica Milica, no jo tyż bym pooglądał ładne fotki :P:D

Ja to pisałam w nocy, więc z przyczyn obiektywnych musiałam poczekać do rana z wdrażaniem ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ech ten zielony melon jest boski! :105: paraquaye, czyli brzoskwinki ufo? Uwielbiam!

Purpurowy, To udanej wizyty życzę, w tej koszulce to chyba masz mniejszego stresa? :D Czekam na relację. I gadaj tam jak na spowiedzi. ;)

Właśnie wróciłam, po burzy wylazło słoneczko i jakoś się zebrałam i tup tup do paczkomatu po pachnącą ( dosłownie) przesyłkę. Uwielbiam je otwierać i ten zapach od razu ( bo biorę takie próbki w formie nasączonych szmatek, ale dają czadu. :D ). Olejki jak zwykle boskie!

I taką to przyjemnością kończę ten marniutki dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, To udanej wizyty życzę, w tej koszulce to chyba masz mniejszego stresa? :D Czekam na relację. I gadaj tam jak na spowiedzi. ;)

Właśnie wróciłam, po burzy wylazło słoneczko i jakoś się zebrałam i tup tup do paczkomatu po pachnącą ( dosłownie) przesyłkę. Uwielbiam je otwierać i ten zapach od razu ( bo biorę takie próbki w formie nasączonych szmatek, ale dają czadu. :D ). Olejki jak zwykle boskie!

I taką to przyjemnością kończę ten marniutki dzień.

Dziękuję, już robię sobie listę co jutro powiem.

Ostatnio też się przerzuciłem na paczkomaty (koszulkę też dzisiaj odebrałem z paczkomatu) Jest o bardzo szybka forma przesyłania zakupionych przedmiotów, ale dużo tańsza niż formy kurierskie. I tak matula co najmniej 3 razy w tygodniu jeździ do sklepu pod którym, stoi paczkomat, więc nie ma też problemu że jedzie się tylko po odbiór paczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi