Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

misty-eyed, właściwie to mi jest ciągle smutno mniej lub więcej :bezradny:

Arfour to jeszcze wybrałbym się do specjalisty lub dobrego ogólnego lekarza ale to już nie jest to ogólny.

Edytowane przez Gość

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, to Twój naturalny stan, taka natura, czy choroba powoduje smutek?

Arfour, bardzo mądrze robisz, trzeba wzmocnić wątrobę, oczyścić, a to wymaga czasu... :great:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, często miewam takie myśli, chorób mi też nie brakuje, ale ogromną pociechą są dla mnie Wnukowie :D Dzięki Nim trzymam się lepiej...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, z serca Ci współczuję. To trudne chwile.

Przeżyłam mocno odejście Rodziców. Tęsknota pozostaje na zawsze!!!

Komisja to wielka niewiadoma, ale trzeba wierzyć, że się uda.

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W wtorek mam komisję na rentę.

Ale Ty już jesteś jakiś czas na rencie? Znaczy się, to nie jest Twoja pierwsza komisja? Bo jeśli chodzi o przedłużenie renty, to jest łatwiej według mnie niż za pierwszym razem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arfour, tak to chodzi o przedłużenie renty.

A to już powinno być łatwo, bo jak komisja widzi że już miałeś wcześniej rentę, to chętniej Ci przedłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arfour, co Ci się w rękę stało? To jesteś leworęczny?

No tak, leworęczny jestem. Wszystkie mięśnie w lewej ręce mnie bolą, ale domyślam się że to po prostu przypadłość początkującego gitarzysty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Bardzo mi przykro z powodu mamy . :(

Ja moja stracilam w wieku 17 lat , ogromnie to przezylam.

Witajcie :********

Ja padnieta ale zadowolona z dnia.

Po pracy bylam z kolezanka na chokoladzie w knajpce.

Niestety w drodze do domu zlapala mnie aura migrenowa i musialam czekac az mi minie . Siedzialam na przystanku i sluchalam muzyki starajac sie nie denerowowac.

We wtorek mam rozmowe o prace i przynioslam dzi s sobie rozne notatki z pracy na temat jak sie najlepiej do rozmowy przygotowac.

Nie wiem jak mi pojdzie ale nie bede o tym myslalamw weekend zeby go sobie nie popsuc.

Macie jakies plany na sobote i niedziele?

Ja musze jutro "na gwalt " jechac za moja eventowa bluzka skoro rozmowa we wtorek ;) a tak mam w planie isc na targ Pietruszkowy(to taki eco bazar) i na Copernicus festiwal , czy mi sie uda --- nie wiem , moze chec odpoczynku od ludzi zwyciezy .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, to prawda , bardzo dawno sie tak nie czulam . To taka normalnosc w tym calym kolowrocie z choroba .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arfour, tak to chodzi o przedłużenie renty.

A to już powinno być łatwo, bo jak komisja widzi że już miałeś wcześniej rentę, to chętniej Ci przedłużą.

Albo uzdrowią :mrgreen: Oni tak często czynią cuda, przynajmniej na papierze.

JERZY62 przykro mi z powodu mamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie penetruję internet w poszukiwaniu sandałków na lato. Nic mi się nie podoba. :(

Polecam klapki renomowanej firmy Kubota. Zawsze modne. :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi