Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, kosmostrada no co za koszmarny dzien ! Nie wiem moze za dobrze sie ostatnio czulam i sie tym cieszylam "mialam sile , mialam moc" to teraz mam co mam . Spadlam nagle i jest to bardzo bolesne , tym bardziej ze nie nastapilo to tak jak zwykle powoli .

Chujnia na kolkach jednym slowem.

Ledwo sie ogarniam .

Dziekuje za tulasy :*********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana ściskam, nie daj się wciągnąć dołkowi, on minie.

Wróciłam z psem, zaczęło kropić. Zamulona jestem. Znowu koc i herbata...

Drobne zakupy w rossku - kupiłam sobie min. płatki pod oczy na sińce i napój witaminowy na energię. Jutro rano dziabnę i jak pofrunę... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, dziękuję, ale... słońce , a co to jest? ;)

Czytam sobie fajną książkę wygrzebaną w dziale psychologia w bibliotece ( na marginesie słabiutki ten dział) i sobie rozkminiam. Lubię tak czasami... :D

Idę zaraz się pokąpać, bo coś spięta jestem, aż mnie kark boli. Ziółka zaparzę i będę dalej zgłębiać tajniki ludzkiej psychiki. ;)

Co porabiacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie wiem, czeba sobie zwizualizować.

Tutaj jak zwykle drwią ze mnie, że wyłączają dźwięk w czołówce Ojca Mateusza dla mnie. Gdyby tak było, musieliby wygłuszyć cały odcinek, bo muzyka jest w każdej scenie.

Wydłubię sobie uszy, zrobię krzyżówkę obrazkową, pogram w pociągi na Fejsbuku.

Na polu i w budynkach publicznych jest chłodno, pod kocygiem jest za gorąco :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Sigrun, hej Dziewczynki! A ja właśnie jestem już po gorącej kąpieli, nasmarowana różnościami, owinięta szlafrokiem, popijam herbatkę. Procha nocnego wzięłam, jeszcze opokan i mydocalm tuż przed spaniem wezmę... niezła "kolacja" z medykamentów. :bezradny: Ale SKS swoje robi. :hide:

cyklopka, a ja właśnie zerkam na Ojca Mateusza i nie drażni mnie ta muzyczka, gdy się film ogląda. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, tak pewnie jest, kilka razy oglądałam odcinek, raz tylko po to, żeby sprawdzić, czy muzyczka jest w każdej scenie (jest! ). A na przykład jeśli chcę, to mogłabym Cejrowskiego słuchać godzinami (ba! Nawet czasem żałuję, że nie wyszłam za niego za mąż, bo był przez pewien czas wolny :P ), ale jeśli ktoś mnie w niedzielę rano raczy powtórką programu, to drażni mnie jego głos i oprawa dźwiękowa. A Makłowicz nawet nie, jego tembr głosu jest spokojniejszy.

Jak idę na koncert albo do świetlicy, to spodziewam się krzyków, więc nie reaguję na to.

Ale sygnał wiadomości w radiu zawsze wywołuje lęk, wydaje mi się, że specjalnie dobierają nerwowy odgłos "ty dy dy dy du du dum!", żeby ściągnąć uwagę słuchacza.

Nie wiem czy robię sens. Lekarka i terapeutka każą drzwi zamykać, ale chyba nic nie rozumieją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Sigrun, No to Moje Drogie, teraz będziemy leżeć i pachnieć.

Ja jeszcze dostałam jakiegoś szału i zrobiłam peeling, nasmarowałam się balsamem ujędrniającym i nałożyłam plasterki pod oczy. :roll:

mirunia, Dogadzasz sobie z tymi prochami... :D

Sigrun, Co Ci brakuje w sypialni?

Purpurowy, Brawo Ty! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi