Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Umrę przez to, że jestem baczem i niespaczem :hide:

Nie będę się wysypiać, to mi będzie słabo rano. Aż w końcu serce odmówi posłuszeństwa.

Nikt mi nie może pomóc, nikt mi nie wierzy :why:

Zapisuję moje płyty i kasety Dominikowi.

Pluszową kobrę i czerwoną puchówkę panu W. i powiedzcie mu wiadomo co.

Pochowajcie mnie w piramidzie albo jakimkolwiek suchym, ciepłym i przewiewnym miejscu.

Kolekcję ołówków wyeksponować na stałej wystawie.

:why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:********

Wstalam, ledwo na oczy patrze. Cala noc wial tak silny halny ze wyrwal drzewo pod moimi oknami. U mnie stare okna wiec nieszczelne i tak bylo ten wiatr slychac ze ni e szlo spac.

kosmostradaKochana;********* ja juz mialam miesieczna przerwe w grudniu i wrocilam z jeszcze wieksza niechecia na terapie.

Czuje sie do kitu , nieprzytomna , niedobrze mi do tego...

Oby ten dzien jakos przetrwac.

Milego dzionka dla Was!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :papa:

cyklopka co to testament, na testament myśle że to jeszcze za wcześnie :smile:

Myślę, że dobra pora, bo z tego niespania to może się jakaś niewydolność pojawić niedługo.

Moja kobra ma na imię Oris.

Perspektywa pójścia spać wieczorem bardzo mnie denerwuje. Natomiast teraz mogłabym spać.

I denerwują mnie różne słowa, zwłaszcza porzekadła, osobiste powiedzonka... :silence:

Nikt mi nie może pomóc.

detektywmonk, domyślam się, że twoja mama przestrzega tradycji.

U nas zupa krem jarzynowa, śledzik marynowany z ziemniakami puree. To bardzo dobre danie, szkoda je jeść tylko 1-2 razy w roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Jakaś plaga problemów ze snem. Obudziłam się dziś długo przed budzikiem i już nie mogłam zasnąć, bo coś mnie telepało. Zwlokłam się i poszłam na długi spacer z psem. No bo co. Plus taki, że ogarnęłam, umyłam głowę, chociaż wczoraj myłam, pokawkowałam i zrobiłam sobie wypasioną owsiankę.

Teraz siedzę zamulona w robocie i czas tak strasznie wolno płynie, a ja kcę do domu... :why:

mam wieczorem iść na tradycyjne spotkanie z przyjaciółką. Chyba na miękkich nogach... :bezradny:

platek rozy, Hej Kochana! Pamiętałam, że miałaś przerwę, ale nie że tak niedawno. :bezradny: Masz zagwozdkę...

Tobie też miłego dnia mimo wszystko, byle czas w pracy jakoś minął.

cyklopka, Pozdrowienia dla Orisa. ;)

Marcin2013, Jak kolano? mniej boli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam deszczowo :D

Ja dzisiaj wyspana, więc i bardziej aktywna, zadowolona. Pranie, sprzątanie, zakupy zrobione. Obiad przygotowany, chce się żyć... :yeah:

A szczerze mówiąc, jeszcze pospałabym :D

Dzisiaj będę miała małego gościa na noc...to tez dodaje mi skrzydeł :mrgreen:

kosmostrada, wczoraj, zupełnie przypadkowo, trafiłam do Sephory i zachwyciłam się Twoją Bettegą. Na pewno kupię sobie...odlewkę rzecz jasna!

Wspominałaś o bolącym palcu, często to jeden z objawów dny moczanowej /podagry/,wystarczy zbadać poziom kwasu moczowego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Witaj Kochana! No chociaż Ty pospałaś i energią tryskasz. :smile:

Cudny zapach nie? :105: Dzisiaj powinna być paczuszka, bo wczoraj dostałam smsa, że jest w drodze.

No właśnie chyba muszę zrobić badanie, chociaż od zawsze trochę krzywo tą nogę stawiam, może mi ten staw siada po prostu.

A ja dziś na obiadek robię udziec z indyka duszony w warzywach. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi