Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry...

Melduję się pierwsza :D

Problem bezsenności narasta. Nie martwiłabym się tym, gdyby nie fakt, że za tydzień powraca Wnuczek, więc i dyżury codzienne. Wszelkie metody mam przerobione - wietrzenie pomieszczenia, spacer, wyłączenie na ok.2 godz. przed snem wszelkich zakłócaczy, posiłek ostatni o odpowiedniej porze, itd, itd...

Wczoraj spędziłam bardzo miły wieczór z Wnuczkiem-turystą, przy okazji pokonałam lęk autobusowy, z którym walczę od lat /w tramwaju czuję się znacznie lepiej/, wrażeń nie brakowało, nie spodziewałam się więc, że sen nie przyjdzie do mnie... :why::why:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :*********

Pogoda u mnie bardzo sloneczna , wiatr tez wielki bo halny wieje....

A ja mam takie niechciejstwo by isc na terapie ze chyba dzis pojde po raz ostatni.

Pozniej znow warsztaty na ktorych nic ciekawego sie nie robi ale wezme sobie ksiazke i chyba bede ja podczytywala jakos zakamuflowana.

Cyklopka tulam Cie Kochana :******* mysle ze masz za duzo na glowie i organizm musi odpoczac.

kosmostrada :******** to wzielas fajne perfumki :) jestem ciekawa Decadence a Amouage mialam w probkach jakies dwa ale nie pamietam juz ktore. Pewnie bym poznala po flasi.

50ec54585daef9124ba190856eac7a11.md.jpg Tu dopiero piekna kolekcja perfum :) Uzytkowniczka fragrantici .. Esh jak ja marzylam zawsze o takiej kolekcji :105:

Milego dnia !

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry...

Problem bezsenności narasta. Nie martwiłabym się tym, gdyby nie fakt, że za tydzień powraca Wnuczek, więc i dyżury codzienne. Wszelkie metody mam przerobione - wietrzenie pomieszczenia, spacer, wyłączenie na ok.2 godz. przed snem wszelkich zakłócaczy, posiłek ostatni o odpowiedniej porze, itd, itd...

Wczoraj spędziłam bardzo miły wieczór z Wnuczkiem-turystą, przy okazji pokonałam lęk autobusowy, z którym walczę od lat /w tramwaju czuję się znacznie lepiej/, wrażeń nie brakowało, nie spodziewałam się więc, że sen nie przyjdzie do mnie... :why::why:

To zostają ci do wypróbowania pomarańczowe paczałki.

Odfiltrowanie niebieskiego światła przy pomocy szkieł rozpoczyna produkcję melatoniny. Można to robić np. 3 godziny przed snem i normalnie spędzać wieczór.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, brak umiejętności stworzenia relacji intymnej czy jakiejś tam zaradności życiowej to jeszcze nie choroba.

Są też osoby zaradne, które mają dobrą pracę, a nie ma z nimi o czym pogadać, a ty czytasz i oglądasz programy na różne tematy, więc wiesz dużo ciekawych rzeczy.

Cyklopka ale,to tylko wiedza.Co z tego,że wiem.Jak wygląda kabassu.Co mi to pomaga w życiu.Oprócz tego,że to wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry...

To zostają ci do wypróbowania pomarańczowe paczałki.

Odfiltrowanie niebieskiego światła przy pomocy szkieł rozpoczyna produkcję melatoniny. Można to robić np. 3 godziny przed snem i normalnie spędzać wieczór.

Skąd wziąść takie patrzałki? Gdzie je można kupić? Jakie one wyglądają? Dajże linka jakiegoś nich to cudo zobaczę :smile:

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :)

w Krakowie słonecznie i ciepło.

Ja zalegam w łóżku.

I raczej cały dzień spędze w łóżku. :-|

Obiad przynosi mama z pracy. Kotlety, ziemniok i marchewka z jabłkiem.

jak wy to robicie że wychodzicie z łóżka i zajmujecie sie życiem?

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Cześć Jerzy

Nie byłam u tej dziewczyny bo został z nia jej brat a dziś z nia jest ojciec

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wtorkowo!

U mnie tak dojmująco zimny wiatr, że lapki grabieją.

Terapię zaliczyłam ( z fochem terapeutki, bo nie byłam tydzień temu ;) ). Na ryneczku zrobiłam fajne zakupy, miałam natchnienie, min. kupiłam od nowej pani z jej własnego ekologicznego gospodarstwa wspaniały ser i twaróg. I wielkom fasolę, babka w kolejce po indyka skanowała mi siatkę i myślała, że to bób. :smile:

Teraz kawka w pracy, bo zamuł pogodowy rządzi.

Lusesita Dolores, Ja po prostu nie mam wyjścia, musze w stać z wyrka, bo obowiązki wzywają, a potem już jakoś leci. Z resztą jak jestem w lepszej fazie, to szkoda mi życia na leżenie w łóżku.

misty-eyed, Oj Kochana tak mi przykro i nic poradzić nie mogę... mam nadzieję, że dziś to sobie jakoś w ciągu dnia trochę odeśpisz.

platek rozy, *****Wyczaiłam w perfumerii tego Marca Jacobsa (fikuśny flakonik jak torebeczka) to z ubiegłego roku, pienkny, w moim stylu. Jutro powinna być paczuszka. :yeah:

Ktoś ma niezłą kolekcję... :shock:

W radiu nawet trąbią o Halnym.

Jakoś ten dzień minie Kochana, grunt żeby bez sensacji.

detektywmonk, JERZY62, Hej!!!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hej kosmo

ja póki co nie mam żadnych obowiązków, do pracy nie chodze, dzieci nie mam, jedynie co od czasu do czasu posprzatac w łazience i w pokoju

nawet jak jade do chłopaka to chwile posiedze na kompie i pakuje sie do łóżka :-|

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chociaż musze przyznac że grudzien miałam bardziej aktywny, łażenie po sklepach za prezentami, z chłopakiem jeździliśmy na rynek na grzańca galicyjskiego i do herbaciarni.. a od stycznia znowu łóżko

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Ja mam dobry humor, bo aktualizuję system do Windows 10.

A poza tym nęka mnie, nawiedza, kusi i straszy medytacja. Doszedłem do etapu, gdzie nie komentuję sam do siebie tego co się dzieje. Pomijając wyjątki jestem spokojny i się nie stresuję, np. w przypadku poznawania nowych ludzi. Ale to że nic się nie dzieje w głowie nie jest takie bardzo przyjemne. Sam nie wiem co o tym myśleć. Zacytuję lubianego przeze mnie ostatnio Wattsa, "nasz sukces stał się naszą porażką". Cytat był o cywilizacji technicznej, ale do siebie też mogę odnieść.

Wcześniej monk.2000

http://natlaminess.blogspot.com/

Oficjalny blog, na który serdecznie zapraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi