Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, Heloł! Jak dzisiejszy dzień Ci minął?

W sumie całkiem udany dzień, bo dosyć aktywny. Praktycznie cały dzień spędziłem w mieście. Pogadałem z lekarzem i ustaliliśmy że z detoksem na razie się wstrzymamy. Przepisał mi relanium i fluxemed, czyli po około 10 miesiącach przerwy leki znowu mnie dorwały. Ale powiedział że jak nie wytrzymam pierwszego tygodnia bez picia, to nie ma że boli i już tylko detoks zostanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, No to plan jest, jest światełko w tunelu ! :great: Bardzo się cieszę!

Sigrun, Tak Kochana, gorszy czas, ale wiecznie tak nie będzie, niech Ci się sprawy poukładają i serduszko zrobi się lżejsze jak najszybciej.

Wiesz kiedyś bym prawie nic nie wydała na siebie i całą premię władowała w dom lub młodego. Jest postęp, bo zaczynam jednak o sobie trochę myśleć. ;)

Ḍryāgan, Tylko nie mów, że dziś flaszka za wieczorną przyjaciółkę Ci jest... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Naprawdę mi Cię żal chłopie ;)

Już tu kiedyś poleciałeś grubo,ale pewnie nie wszyscy pamiętają,straciłeś wtedy wiarygodność......

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Wielokrotnie w rozmowach ,,delikatnie,, mówiąc mijałeś się z prawdą,wymyślałeś historie nie z tego świata,miałem tego dosyć i usunąłem Cię ze znajomych na znanym portalu społecznościowym.Widzisz nie warto czasem mieć wspólnych znajomych i ściemniać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek tylko poszedł wymoczyć kości, a tu afera... :shock:

Na całe szczęście możemy sobie tu ignora strzelić, w realu nie jest tak łatwo. ;)

No i nie jest to portal matrymonialny, więc jak ktoś wymyśla historie to przede wszystkim sobie szkodzi, bo po co w takim miejscu mijać się z prawdą. No chyba, że ktoś jest mitomanem. Ale z tym też trzeba się liczyć na takim forum... ;)

WolfMan, Ja tu mam dobrą pamięć ... ;)

Ḍryāgan, Nie walimy poniżej pasa... :nono:

cyklopka, Z jakiej okazji ta czekolada? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi