Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciłam z kina. Ogólnie oglądało się dobrze, trochę nie wykorzystanego potencjału postaci, fajnie, że były nawiązania do starej trylogii, ale trochę powielonych schematów fabularnych.

Był fun z malowaniem buzi, nikt nie komentował na ulicy ani w autobusie, nikt się brzydko nie popatrzył, koledze się chyba podobało (jakby to miało jakieś znaczenie). Wróciłam taksówką jak się należy, bo deszcz i brak autobusów.

Chwilowy przesyt bodźców mam. Jutro już coś muszę koniecznie ogarnąć z prezentami i przygotowaniami.

Ogólnie takie lekkie zniechęcenie. Powinnam się odkleić trochę od spraw, które mnie absorbowały przez poprzedni rok. W sumie fajny pomysł na podsumowanie na koniec roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, a ja z pracą mam różnie, ale dzisiaj nie, po prostu się obudziłem, przypomniałem sobie o forum i piszę głupoty:)

Czyli licho nie śpi, kiedy my śpimy i czyha na nas:)

Ty nigdy nie piszesz głupot i za to Cię też cenie za twoją inteligencje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, a ja z pracą mam różnie, ale dzisiaj nie, po prostu się obudziłem, przypomniałem sobie o forum i piszę głupoty:)

Czyli licho nie śpi, kiedy my śpimy i czyha na nas:)

Ty nigdy nie piszesz głupot i za to Cię też cenie za twoją inteligencje.

Nie żartuj, ja tylko zgrywam mądrego a tak na prawdę jestem leszcz, niestety taka jest prawda, ale dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi