Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka

Pytałem w związku z Twoją rozkminą psychologii niskich mężczyzn.

Sigrun

Za późno, już pewnie kołdrą po głowie się nakryła, a i pod stopy ją zwinęła, żeby potwory się nie dostały ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, tajemnicą nie jest. Ale szczerze mówiąc, to ja nie oceniam po budowie ciała, jeśli buzia jest ładna :105:

Sigrun, to dobrze, skoro mówisz, że dobrze. Kanał komunikacji został oficjalnie otwarty, na razie mi się preteksty skończyły, więc nie będę go codziennie zagadywać, niech tam robi swoje, może sobie o mnie wkrótce przypomni. Niech znajdzie swój pretekst :3

Za późno wzięłam lekarstwa, stresuję się pracą, ergo dupa ze spania :bezradny:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica

Mnie się myszy białe śniły, ale to pewnie dlatego, że czas jakiś temu w sklepie zoologicznym zobaczyłem stworzonka te.

Mógłby być wiek XIX ;)

cyklopka

Również najpierw na twarz uwagę zwracam :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bry Łobuzy ;)

kosmostrada, nikt mi telefonu nie zabrał, po prostu nie lubię w tel na foro wchodzić ;)

Jestem w Klinice, na razie niestety na oddziale zamknietym, ale dzisiaj jak się zwolnią miejsca na odcinku sanatoryjnym to mnie tam przeniosą:D

Ale trafiłam na fajne babki na sali także spoko :D

Ogólnie pomiędzy moim stanem a stanem pozostałych pacjentów przepaść.

Większość osób tutaj jest z poważną depresją, co mnie w sumie nie dziwi bo ta Klinika w depresji się specjalizuje.

Dołożyli mi z leków Xanax o przedłużonym działaniu i 25mg Ketrelu, no i mam też ten Escitalopram który miałam wcześniej.

Jutro mam rozmowę z profesorem, który ma osteteczny głos w temacie leczenia także pewnie wtedy zostanie ustalony konkretny zestaw leków ;)

W weekend prawdopodobnie będę na przepustce w domu to wtedy napiszę wiecej;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Ale zimno...Słoneczko już stopiło poranny szron, który dawał zimowy posmak.

Siedzę w robocie, zaraz wkładam nos w papierzyska, tylko dziabnę kawę, bo w domu zabrakło.

Lichości u mnie ciąg dalszy, chyba dopiero przy wolnym się wykuruję. Pytanie tylko jak posprzątać, jak przygotować Święta... :bezradny:

Spokojnego dzionka Wszystkim!

acherontia-styx, Dobrze Cię słyszeć! Już wczoraj przestałam się martwić, bo mi uprzejmie doniesiono, że jakoś dajesz radę. ;) Trzymaj się, niech kombinują i coś Ci dobrego wymyślą! Koniecznie odezwij się w weekend.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi