Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, Powiem Ci tak - znamy się już trochę i twój postęp jest niesamowity. Tylko tak trzymaj.

Mam podobnie jak Cyklopka z rozmawianiem przez telefon, jest garstka osób, z którymi normalnie gadam, a tak jest to dla mnie paraliżujące i okropne przeżycie... Jeśli chodzi o forum, mogę pisać, wolałabym już spotkać się w realu, ale telefon, brrr... Ale mam chory łeb...

Wy nie macie z tym problemu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja rozumiem...

Moje największe problemy dotyczyły dzieciństwa / innych też nie było mało/, przerobiłam je w ciągu 7 miesięcy. Poza tym uporządkowałam swoje emocje. W kwestii chcieć i móc osiągnęłam harmonię...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje największe problemy dotyczyły dzieciństwa / innych też nie było mało/, przerobiłam je w ciągu 7 miesięcy. Poza tym uporządkowałam swoje emocje. W kwestii chcieć i móc osiągnęłam harmonię...

To wszystko przerobiłaś na terapii w ciągu 7 miesięcy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, a jak rozumiesz skromność? Bo może to być przeciwieństwo pychy, może to być pewna powściągliwość i nieśmiałość, może to być rodzaj umiaru np. w stroju. Dla mnie jest to w większej mierze cecha charakteru, niż kwestia dobrego wychowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi