Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się czy dorobić sobie dzisiaj dwa nowe kolczyki, bo jutro będę dźwigał trochę i nie wiem czy to nie zaszkodzi. Z drugiej strony jak nie dzisiaj to jutro też nie, bo w piątek pierwsza wizyta u terapeuty uzależnień, więc jak coś się zepsuje, to będę u niego lipnie wyglądał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzis u lekarki dostalam antybiol na pecherz i jeszcze kilka dni l4.

Pozniej bylam w carfie na malych zakupach ale czulam sie tak ciulnie ze szkoda pisac nawet.

Zapisalam sie do psychiatrki za dwa tygodnie --- nie wiem czy mi zapisze ale bede chciala jakis inny neuroleptyk dzialajacy na lęki. Chlor moge tylko na noc bo sieka mne strasznie no i jest strasznie stary wiec do kitu w stosowaniu dluzszym.

Na neuroleptyki nie reaguje tak zle jak na antydepresiaki wiec moze sulpiryd? Pamietam ze mialam go w 2010 ale wtedy mialam klopot z bezsennoscia a on mnie aktywizowal zamiast usyspiac i go odstawilam. Nie pamietam czy mialam na nim inne uboki.

chmurka66, bynajmniej latwo ze soba skonczyc nie jest i trzeba jeszcze miec na uwadze z e moze sie nie udac . A jak se nie uda a czlowiek zostanie warzywem? to dopiero zrobi klopotu i sobie i innym . Moja rada Ty powedz lekarzowi jak sie czujesz i to szczerze ( o tych urojeniach tez) bo masz zle leczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na neuroleptyki nie reaguje tak zle jak na antydepresiaki wiec moze sulpiryd? Pamietam ze mialam go w 2010 ale wtedy mialam klopot z bezsennoscia a on mnie aktywizowal zamiast usyspiac i go odstawilam. Nie pamietam czy mialam na nim inne uboki.

To może idź w alko bo chociaż nie trzeba recepty. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi