Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ło rety, dużo nas dzisiaj. Czo wy z tą ciemnością macie zmartwienie? Ja uważam, że w lecie jest za długo jasno, a zmiana czasu niepotrzebnie uwydatnia różnicę.

Założyłam pasiaste fioletowe rajstopki do zapinanych na pasek martensów z okrągłymi noskami - efekt bardzo lalkowaty i burtonowski, odważna jestem.

Dziwnie się czuję, bo wy tu zgłaszacie zjazdy, a ja już jestem zmęczona dobrym nastrojem i pomysłami, które chcę realizować. Psychiatra mówiła, że kweta powinna wystarczyć, żeby stanów maniakalnych nie było. Kitram z powodu dyrektora jutro w pracy, kitram z powodu wywiadów, nawet przed prezentacją w fanklubie mam tremę. Fryzjer mówił, że jak nie ma trochę zamieszania i stresu, to jest nudno i satysfakcja mniejsza.

No ale patrzcie:

1. Praca -> staż do zaliczenia

2. Szkoła -> sprawdziany co tydzień, praktyki i egzamin

3. Muzyka -> koncerty, artykuły, wywiady

4. Gwiezdne Wojny -> gra, książki, więcej się udzielam na zlotach

5. Kurs tańca -> grupa zaawansowana

6. Psychologia -> terapia i forum

W każdej z tych rzeczy mam podniesioną poprzeczkę względem zeszłego roku i nie chcę rezygnować, bo w każdej mogę coś fajnego osiągnąć. No i też nadrabiam kilka straconych lat gdzie miałam bardzo mało obowiązków i się nie rozwijałam.

W sprawie kolegi: nie było go w pracy, to pomyślałam, że pewnie lata po uczelniach i urzędach. Pod koniec dyżuru pani od świetlicy mówi: "O, czo ten W. mi smsa wysłał? Licencjacik obroniony na piąteczkę." (Wiadomo, nie tymi słowami, ale taki sens). No to ja mówię, "Oj, no to ode mnie też pogratuluj". (Dokładnie tymi słowami). A ona, "Jak się pisze dołączam?"

Dobrze zrobiłam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się wydaje że dobrze zrobiłaś, ale co ja tam się znam... :P

No i naprawdę sporo masz tych rzeczy w których możesz coś osiągnąć, gratuluję i życzę powodzenia... :)

Ja czuję jakoś od wczoraj lekkie zjazdy, aż się zacząłem zastanawiać czy nie mam ostatnio od dłuższego czasu jakiejś lekkiej hipomanii, albo ten benzo tak na mnie działa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, benzo to raczej uspokajające być powinno, wiem, bo sprawdzian z farmakologii pisałam :B

Ja bym chciała się trochę przymulić lekami, serio, bo jednak działam na pełnych obrotach i nie wiem jak to organizm zniesie, nieprzyzwyczajony, dużo bodźców, duża motywacja, ale też może nastąpić stres.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby benzo uspokajające... Sam nie wiem co jest ze mną, może po prostu leki działają lepiej, bo w ostatnim czasie nie miałem takich stanów jak wcześniej że czułem się przygnieciony czymś i że sobie nie poradzę, słaby i w ogóle nie radzący sobie i nie mający pojęcia jakie są źródła i co to dokładnie za uczucia, no a teraz już od dawna tak nie mam :P Ale od wczoraj mnie często jakieś słabsze stany zaczynają łapać i tak zacząłem rozmyślać o tym dziś, że może jakiś lekki stan hipomanii miałem czy coś i teraz zaczął się jakiś spadek... To zbyt trudne to ogarnięcia.

Heh piszę sobie z tą dziewczyną z koncertu na fb, ale ciągle mam wrażenie że zaraz jej palnę coś głupiego, że ją zanudzam, że czuję się jak piętnastolatek który dopiero uczy się zawierać takie znajomości nowe, nie mający pojęcia co robić i jak prowadzić rozmowę. Ciągle czuję się przestraszony że zaraz spierniczę całkiem tą znajomość i Ona już nie będzie chciała się kiedyś spotkać, ani nie będzie już chciała gadać. Przewrażliwiony jestem, a czasem moje poczucie pewności siebie i pewności tego co robię, czy robię dobrze coś, osiąga rozmiary jak odległość stąd do Moskwy albo Pekinu albo Waszyngtonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi