Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, będę miała niewiele czasu na ułożenie pytań, do tego mam sama wymyślić jak nagrać jego odpowiedzi z telefonu :shock:

Zosia_89, nie lubię misi, widziałam bardzo dziwną poduszkę w kształcie Davida Bowie, ale można się jej było przestraszyć.

Ważne info, zeszła mi wierzchnia skórka z pęcherzyka na ręce. Wymyłam i zaraz dam nowy plaster.

Wciągam rajstopki i zaraz jadę do pracy, dzisiaj mam tylko dyżur w świetlicy, więc liczę na jakąś okazję do pogadania :105:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, oj , Kochana tulam , ja dzis tez mam samopoczucie duzo gorsze jak w szpitalu , ale tam sie nie denerowalam innymii sprawami a tu sprawy codzienne wracaja i tak to jest.

Dobrze ze zaczynasz lepiej sie czuc! Moze to tylko takie chwilowe. Tez tak miewam czasami.

mirunia, no wlasnie i mnie to dobija. Znow mnie lęk chwycil :(

chmurka66, to czekaj na wizyte i tak jak dziewczyny pisza zajmowac czyms glowe na sile . Nie dac sie porywac chorobie , nie plynac za nia. Wiem ze to nie latwe ale wykonalne w mniejszym lub wiekszym stopniu. Co dzień sie z tym zmagam i staram jakos pchac do przodu wozek z zyciem.A jak Ci zle to pisz . Po to jestesmy zeby wesprzec dobrym slowem no rozumiemy w czym rzecz bo wszyscy w tym samym go... siedzimy .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciężko jest myśleć o czymkolwiek jak sie siedzi samemu w domu

Ja wtedy myślę za dużo właśnie... :P

Dlatego "uciekam" najczęściej, żeby zająć myśli graniem w coś na laptopie, muzyką, forum, książką, albo czymś logicznym typu: sudoku, obrazki logiczne. Ale mieszkam z rodziną, to tak często sam w domu nie jestem znowu, tylko rano, póki mama ze szkoły nie wróci...

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy mamy na tym forum kacapa?widze ruskie litery w nicku.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, Nie Bonzajku, nie ekscytuj się... :lol: Żałuję, że psuje Ci tak miło rozpoczęty dzień... ;)

platek rozy, mirunia, Dziękuję Kochane za dobre słowo... :uklon: Myślę, że ten brak światła też mi coś tam zaburza w odbiorze rzeczywistości i byle nie dać się pochłonąć czarnej dziurze.

platek rozy, No nie dziwota, że humorku nie masz, znów jesteś w zawieszeniu... No byle do poniedziałku, będziesz wiedziała, jak sprawa Twojej pracy wygląda.

mirunia, To dobrze, że chociaż pospać możesz. Ciekawe, że lepiej jak chodzisz...

chmurka66, Pichcenie potrafi terapeutycznie pochłonąć... Ale nie wiem, czy lubisz gotować. Za mało Cię jeszcze znamy, żeby Cię tu zgrabnie wciągnąć w nasze sprytne plany odciągania uwagi od depry i lęków.

filip133, Kiedy idziesz na operację?

cyklopka, Myślę, że nie tylko ja ekstatycznie czekam na relacje. ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ruscy robią na naszym forum?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, too late, my Friend! :> No, ale zmusiłaś mnie do przeczytania kilku stron w poszukiwaniu informacji szlachetnych... Choć ta uwaga nikomu nie jest do niczego potrzebna, to podobnie jak kolega nieustanie pragnący tulenia, zaznaczę, że nie lubię zbyt obfitych atrybutów kobiecych. :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cały rok spieprzony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia to nie jest takie proste jak sie wydaje

nie moge wrócic do szpitala mimo ze powinnam

mam do wyboru albo walczyć z rzeczywistością albo umrzec

walka jest coraz trudniejsza

wiec.....

na razie nie mam dość siły żeby podciąć sobie żyły i nie chce żeby mnie dziecko znalazło

ale coraz czesciej mysle o wzieciu tabletek

"Walcz, po to żyjesz

Walcz, by zachować jeszcze twarz

przecież jedną tylko masz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, ale jak chcesz zeby Ci lekarze pomogli jak ukrywasz jak sie czujesz?To wazne ! Pewnie inne leki by Ci dobrali wtedy.

Weje strasznie a ja mam ciezka glowe . Bylam w Biedrze i w aptece zeby kupic sobie kilka opatrunkow .

Zle sie czulam w sklepie , trzy dni lezenia w szpitalu robia swoje bo zas mi sie chodzilo po sklepie z niepokojem.

Jutro ide do ogolnego lekarza , nie ma mojej lekarki i ide w zastepstwie do jakiegos pana. Ten pechrz to chyba jednak nie nerwowy. :roll:

Popralam sobie rzeczy ze szpitala , zjadlam zupe pomidorowa ktora mi wczoraj sasiadka podrzucila i pozniej zrobie spaghetti.

kosmostrada ja tez na wiosne czekam z utesknieniem , te ciemnosci niczemu dobremu nie sluza :bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, a co się działo takiego przyjemnego podczas tego jednego weekendu? to były jakieś wydarzenia, które tak sprawiły, czy po prostu wtedy nagle czułaś sie lepiej, bez powodu?

filip133, dobry obrazek, ale ja na ulicach zazwyczaj widzę odwrotną sytuację - to faceci pomykają w bluzach, cienkich kurtkach, bez szalików i czapek. A laski są opatulone mnóstwem ubrań, noszą rajstopy, getry, podkoszulki itp... i zawsze dziwię się facetom :D

kosmostrada, tak strasznie mi się wstawać nie chciało! Ale w otoczeniu grafików się miło siedzi no i nasłuchałam się paru "ekstra, ekstra! to jest świetne", więc w sumie wyjście okazało się sensowne ;)

Choć ta uwaga nikomu nie jest do niczego potrzebna, to podobnie jak kolega nieustanie pragnący tulenia, zaznaczę, że nie lubię zbyt obfitych atrybutów kobiecych.

Mi ta uwaga jest potrzebna, bo wydaje mi się że połowa facetów woli duże biusty, a połowa mniejsze, ale potem trafiam na takich co jarają się dużym biustem i zaczynam wątpić. Więc sobie lubię osobowo w pamięci odnotowywać, kto woli mniejsze ;)

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, do czego Ci potrzebny znawca? :P

Bo mnie się chodzi o to, czy jest coś takiego (osobiście się z tym nie spotkałem) coś podobnego do odtwarzacza DVD, tylko że nie na płyty, tylko na USB? I jeśli jest, to jak to się nazywa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o blue rej(nie wiem jak sie pisze) słyszałes?

Tak, słyszałem, ale to też jest na płyty. A mi chodzi o coś takiego, że zamiast wsadzać płytę, to się wsadza Pendrive. Mój niegdysiejszy znajomy miał kiedyś takie DVD co było na płyty i na Pendrive, a mi chodzi o takie coś żeby było tylko na Pendrive.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby podłączyć do kompa? Nie wiem czy istnieje coś takiego o czym piszesz, ale jeśli chciałbyś TV podłączyć do kompa/laptopa to są adaptery usb-hdmi (tu jest np. microusb: http://www.savio.net.pl/pl/viruemart-store/adaptery-i-przejsciowki/adapter-mhl-micro-usb-hdmi-cl-32-detail)

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi