Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hey hey :papa:

Bylam u pani Kasi , pomijam ze mialam caly czas potworene lęki i chec ucieczki (teraz w domu jest nie lepiej) Jutro bede latala jak pies z wywieszonym jezorem , mam na 13 rozmowe o prace ( nie wiem jak ja ogarne z tymi lękami) w tej placowce Klubu.Wczesniej mam terapie , i na chwile musze na zajecia wpasc prowadzone przez pania Kasie a pozniej leciec na rozmowe .... I od tego zalezy czy mnie przyjmia czy nie. To sobie nadziei nie robie bo mam lęki takie ze az mnie odrealnia. Siet , siet , siet! Co za gowno za przeproszeniem. Ja to nie wyjde z tego na dluzsza prosta.

kosmostrada, O super ze projektu bedzie ciag dalszy :) Kochana widzialam dzis bo rossek jest kolo mopsu ze kolekcja Baczynskiej przeceniona o 50 %

Pochwal sie szmineczka jakw rocisz :uklon::uklon:

mirunia, Slonce sama tez nie lubialam siedziec w pokoju , chpciaz w ostatniej pracy to chyba bym wolala bo mialam okropne murgi .

Aurora88 o to troche szkoda ze chlopak tak nie lubi wyjezdzac... zawsze to zwiedzanie byloby przyjemniejsze.

Masakra co ja mam poczac z tymi lękami? Juz mnie na placz zbiera ze mi to nie przejdzie.

A z dobrodziejst juz korzystam i gotuje czerwony barszczyk na wedzonym zeberku :105: mniam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypadałoby jutro czyms ucpac , tak by bylo najlepiej :bezradny:

platek rozy, :papa: o tym samym myślałam, żebyś wzięła odrobinę afka przed rozmową, ale po terapii. Będziesz bardziej spokojna i "kumata", zniknie odrealnienie i rozmowa potoczy się bez emocji. Raz na jakiś czas jak weźmiesz, to się nic nie stanie.

A dzisiaj weź hydro, żebyś się wyciszyła i wypoczęła od tej k...cy.

Bardzo Cię rozumiem, bo też tak "dygam" i nic do mnie nie dociera w momencie lęku. Głowę mam przeładowaną o 300% myślami i emocjami.

Płatuś, a co to są murgi?

kosmostrada, rozwijasz się Kochana artystycznie :brawo: i fajne masz projekty... tak, te zadrukowania w tle dają ciekawy efekt. Czekamy cierpliwie na sesję zdjęciową dalszych etapów. :uklon:

Ja sobie już klapłam, zaraz znowu wysmaruję się żelem, bo długie siedzenie w pracy znowu wlazło mi w kręgosłup. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi