Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wrocilam :papa::papa:

Ufff . I dzis dalam sobie znow swietnie rade , mielismy ulozyc tekst z moralem z e slow ktore wylosowalismy .

Zadanie bylo grupowe i ja jako humanistka uporalam sie z moja grupa w niecala godzine :)

To zadanie mi sie podobalo!

Pozniej to omowilismy z coachem i dostalam pochwale od ludzikow i naszego coacha. Tak na mnie to dobrze wplynelo ze dojechalam tramwajem do domu calkiem szybko i bez wiekszych herezji. Jedna babcia ktora siedziala naprzeciw mnie w tramwaju mnie wkurzyla bo jak jechalam zadzwonila moja kolezanka zeby sie na jutro umowic a wredna babcia do mnie z textem ze mam nierozmawiać w tramwaju bo jej to przeszkadza :shock: i ze tramwaj nie jest od rozmawiania .

Na nastepny raz musze siadac z dala od babc! :roll::roll:

Zagrzeje sobie zupke i pochwale sie Wam kolczykami ktore wczoraj zrobilam dla siebie, na jutrzejszy festiwal:

12106849_901715216572647_662960237702058267_n.jpg?oh=475a89f2745e21ad04cffb17c570740a&oe=56CDD015

Dziekuje za wszystkie kciukasy! :********273a.gif

PS. Czuje sie ogromnie zmotywowana jesli cos zrobie dobrze i zostaje to zauwazone , szkoda tylko ze szefowie tak rzadko potrafia w ten sposob motywowac swoich pracownikow a moj ostatni szef to stale gadal ze kobiety sie do niczego nie nadaja a jakos zadnych bledow nie robilam , robota nie lezala , bylo wszytsko na tip top...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem koszmarnie niewyspana, ledwie wytrzymałam w pracy, a zaraz idę na sprawdzian praktyczny z chemii, na który nic nie powtórzyłam.

Matka się pulta, że z nią nie rozmawiam, jak padam na ryj, zaraz wychodzę, a ona słucha telewizora, czyli de facto wydaje się zajęta :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yo! :mrgreen:

Mnie już dupa nie boli po wczoprajszej jeździe. Z wrażenia nie spałem do 6 tylko filmy ogląłem. :D

platek rozy, za to że nie widziałaś się z nami u siebie to czeka Cię spotkanie na wyjeździe! :mrgreen:

cyklopka, jeszcze raz dzięki za fajne spotkanko. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi