Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hejka

ja na przepustce do niedzieli :D

pije kawke i słucham muzyczki

co u Was kochani?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej filip

u mnie dj shadow :pirate:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka sigrun, jaki mialas nick przedtem, ?

ja dzisiaj i jutro będę spała w swoim wyrku :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki, już wszystko wiem :) a gdzie urlopowałas? ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sigrun fajnie, ja byłam w Krakowie w sierpniu :)

jerzy dziekuje, będę spała z moją kochana kicia :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja znad morza, to mam daleko

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, no to fajnie, nie tak daleko, możesz odwiedzać :)

Sigrun, no tak, ale macie motywację żeby tam jechać - odwiedziny rodziny. Ja bym mogła jechać do Krakowa tylko po to, żeby zwiedzać i musiałabym znaleźć jakiś nocleg.

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwiedzić mógłbym, jakbym miał się z kim spotkać... :P Choć pewnie mam miała by dużo czepiania się :P Jakby się udało w miarę niedługo wyprowadzić..

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam :papa::papa:

Ufff . I dzis dalam sobie znow swietnie rade , mielismy ulozyc tekst z moralem z e slow ktore wylosowalismy .

Zadanie bylo grupowe i ja jako humanistka uporalam sie z moja grupa w niecala godzine :)

To zadanie mi sie podobalo!

Pozniej to omowilismy z coachem i dostalam pochwale od ludzikow i naszego coacha. Tak na mnie to dobrze wplynelo ze dojechalam tramwajem do domu calkiem szybko i bez wiekszych herezji. Jedna babcia ktora siedziala naprzeciw mnie w tramwaju mnie wkurzyla bo jak jechalam zadzwonila moja kolezanka zeby sie na jutro umowic a wredna babcia do mnie z textem ze mam nierozmawiać w tramwaju bo jej to przeszkadza :shock: i ze tramwaj nie jest od rozmawiania .

Na nastepny raz musze siadac z dala od babc! :roll::roll:

Zagrzeje sobie zupke i pochwale sie Wam kolczykami ktore wczoraj zrobilam dla siebie, na jutrzejszy festiwal:

12106849_901715216572647_662960237702058267_n.jpg?oh=475a89f2745e21ad04cffb17c570740a&oe=56CDD015

Dziekuje za wszystkie kciukasy! :********273a.gif

PS. Czuje sie ogromnie zmotywowana jesli cos zrobie dobrze i zostaje to zauwazone , szkoda tylko ze szefowie tak rzadko potrafia w ten sposob motywowac swoich pracownikow a moj ostatni szef to stale gadal ze kobiety sie do niczego nie nadaja a jakos zadnych bledow nie robilam , robota nie lezala , bylo wszytsko na tip top...

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi