Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

no aran znaja wszyscy...

ja nie! ;)

nie trafia się na Spamową po kilku postach na forum.

Ja w sumie szybko trafiłam, choć nie po kilku postach, ale tak szybko to chyba filip trafił a sie juz zadomowił tutaj :)

marrysia, cześć, nie znamy się, miło mi, mam na imię Ewa :)

jak widzę o której płatek róży ma jutro wstać to nie wierzę O_O to jest środek nocy przecież!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo elo 5 2 0 666 29.06/13.08 mam pytanko:

Od około roku coś mi puchnie płatek lewego ucha. Utrzymuje się to około 1,5-2 tygodnie. Parę dni temu też spuchło. Najprostsza możliwość że to przez te kolczyki, ale to się zaczęło na długo przed pierwszymi przekłuciami. Dzisiaj sobie tą opuchliznę przebiłem szpilką na wylot i Allah Akbar! - znikło. Ma ktoś pomysł co to za gówno?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Wietrzysko nadal szaleje. Plus taki, że trochę chmury przegonione i jest jasno.

Zmobilizowałam się i ubrałam sukienkę, wszak za chwilę będzie tak zimno, że jako zmarźlak nie wyrobię bez spodni. Mój strój niestety nie miał wpływu na mój brak ochoty na wyjście do pracy ( a miałam nadzieję, że wystrojona trochę się podenergetyzuję ;) ).

Czekam na rady jak to zrobic, żeby wstawac rano o tej porze roku świeżym rześkim z śrubką w tyłku. :D

No ale wszak to czwarteczek, więc już z górki!

A u Was jak dzień się zapowiada?

Kochani miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no mnie praca, szkoła i terapia przestawiła na tryb samodzielnego budzenia. Ale brakuje mi jeszcze komponenty radości i energii. (Chociaż np. trzecia klasa już działa pobudzająco).

Też się chcę dzisiaj ładnie ubrać w spódniczkę :oops:

Słucham deszczu :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Dla mnie ten cały tydzień jest senny, chyba z braku słońca, które dodaje radości i animuszu.

Piję drugą kawę w pracy i przeglądam papiery. Mam trochę pism do napisania, zaraz biorę się za klikanie, to może się obudzę jak wejdę na IV bieg.

Chłodno, ale nie pada i nie wieje.

kosmostrada, przeczekamy jeszcze 2-3miesiące z tym wstawaniem z nosem na kwintę, a później już będzie tylko lepiej. :D Najgorszy listopad i grudzień, bo noc wygania, noc przygania. :bezradny:

Miłego i dobrego dnia Wszystkim! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyskoczyłam na balkon na papieroska do pracowej kawy, jak zawiało, to dół sukienki miałam na twarzy! :hide: Na szczęście mam dłuższą kurtkę (lub krótki płaszczyk jak kto woli) i przytrzymuje mi sukienczynę. Ale byłby cyrk na ulicy, gdybym tego nie miała, normalnie Marylin Monroe na wywietrzniku. :lol:

cyklopka, Ja nawet wiem dla kogo tą spódniczkę zakładasz... ;)

Dokładnie Kochana, świetnie to ujęłaś - brak komponentu energii i radości.

mirunia, hej Słońce! Ja już chyba dziś tak zostanę na zwolnionym tempie, chociaż w środku humorek dobry, to fizycznie mucha w smole... A może trzeba sobie przetłumaczyć, że taka pora roku, że w letargu zimowym jesteśmy i obudzimy się dopiero na wiosnę.

A może będziemy w tym roku mieli trochę klasycznej zimowej aury, to też fajne - słoneczko, mrozik szczypiący i skrzący się śnieg... :105: Ubiegłej zimy u mnie było z tym słabo.

filip133, O, kolejny Spamowicz wyssany z energii... Jakaś plaga...

W nocy przychodzą do nas wampiry energetyczne... :zonk:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi