Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, tez tak sadze i sobie zrobie wezowa bransole :D

mirunia, wlasnie zalozylam kolnierz , pochodze w nim troche , nosz na noc chyba wezme opokan .. A ile Cie taki bol rwal?

Byla siostra powypelnialam wnioski o raty i wyslalam do sklepu , teraz musze czekac na odpowiedz i bede lodowe zamawiala. chyba wezme indesit.

https://www.mall.pl/lodowki-dolny-zamrazalnik/indesit-biaa-10p?utm_source=okazje.info&utm_medium=referral&utm_campaign=okazje.info o taka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Trzymaj się Kochana!!!

platek rozy, cyklopka, Ja nie mam fajnego sklepu koralikowego, mam za to hurtownie. I jest to straszne tam wejśc, bo zawsze wychodzę bez wszystkich zaskórniaków... :D

platek rozy, Butki ładne wybrałaś! Mierzyłaś już , czy wygodne, czy na razie wypatrzyłaś w necie?

Mogło też ujawnic Ci się zwyrodnienie ( to co ja mam), lekarz nic na to nie poradzi oprócz przeciwbólowych i ewentualnie skierowania na zabiegi. Zawiń się w wełnę, na pewno nie zaszkodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, poki co w necie ale jutro podjade bo bede wracala z Mops i od dentystki to zajrze i zmierze , sa juz ponoc dostepne w centrum handlowym niedaleko mnie.

Kurcze , to mnie zmartwilyscie z tym bolem ... Ja myslalamz e sie nasmaruje i mi zelzy a tu ni huhuhu.

A w hurtowni mozesz wziac dowolna ilosc rzeczy czy jest okreslona kwota za ktora trzeba kupic?

amelia83 buziaczki! I ciesze sie ze wrocilas do zycia:*********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się nadal nie spakowałam :roll:

w ogóle zdechnę w tym szpitalu z nudów :roll: a jeszcze z racji, że to 300km to nawet nikt mnie odwiedzić nie przyjedzie :roll:

biorę 3 książki do czytania i nie wiem co jeszcze mogłabym zabrać, żeby urozmaicić sobie jakoś czas :bezradny:

platek rozy, fajne kozaczki :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, to pisz do nas . Masz net w telefonie?

ja bede miala podobnie w listopadzie , tez zabieram ksiazki ze soba oraz krzyzowki.

Kozaczki wlasnie bardzo mi sie spodobaly tylko oby byly wygodne i ocieplane :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mam, co prawda kończy mi się pakiet, ale później się rozejrzę czy w abonamencie nie mogę dokupić ;)

a jak nie to najwyżej będę oszczędnie się udzielać :P

mam nadzieje, że trafię na jakieś normalne pacjentki na sali, bo jak sobie przypomnę pobyt na neurologii 3 lata temu i pacjentkę, z którą lezałam to... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, nooooo ja tez lezalam z taka co robila pod siebie i smarowala pozniej ta kupa wszystko na okolo. W ogole nie siedzialam na sali tylko spac przychodzilam ale to lato bylo to siedzialam wparkua teraz raczej nie ma takiej mozliwosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ten bark mnie bolał z przerwami, jak 2 dni spokoju, to znowu ze 3 dni rwania. W ciągu dnia też ból był i znikał. Smarowałam żelami, masowałam, prysznicowałam. Dopiero Mc Kenzie mi pomógł. Weź ten opokan na noc.

A lodówka fajna, spora zamrażarka i chłodziarka wystarczająca... cena też dobra. Buty super, moje botki są też tej firmy i wygodne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kurcze a Mc Kenzie to cwiczenia prawda? Ale to na szyjny mialas je tak?

Wlasnie chyba te lodowe wezme bo tez mi sie wydaje funkcjonalna.

Kozaczki kupie jak tylko zmierze i zobacze jakie w srodku:)

Bo nic innego mnie nie zachwycilo a ja lubie takie bardzo wysokie cholewki zeby mi bylo cieplo :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a masz jeszcze namiary na tego Pana fizjo z polecenia Irka? Pewnie prywatnie do niego chodziłaś, a to kosztuje. Mógłby Ci pomóc.

Płatuś, a może Ty coś podźwigałaś ostatnio, może przy tej lodówie miałaś "gimnastykę" przy wyprowadzce zawartości?

Ja jak tak się powyginam przy różnych porządkach w zakamarkach i pod meblami, to później płaczę z bólu ramion i szyi. O oknach już nie wspomnę. :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, tak namiar mam ale to niestety prywatnie bylo a teraz juz nie mam pieniazkow bo i lodowka i buty ...

Mylam lodowe wczoraj cala i wynosilam lod , moze to i od tego , plus wylazenie na balkon po jedzonko. :bezradny: Albo sama juz nie wiem co. Az mi do lokcia to promieniuje jak cos chce podniesc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, wolę serial niż mecz.

platek rozy, chyba masz to co moja mama - prace domowe, wychodzenie na balkon, coś z dyskami, tu zawieje, tam zawieje i się rzuca na bark.

Ładny wieczór jest, taki dziwny wiatr, nie za zimny, czasem zapierający dech w piersiach i przeczucie, że coś się wydarzy, jakby już było postanowione. Może być dobre przeczucie. Mogą być też urojenia, co nic dobrego nie wróżą, albo zakochanie, to już na pewno nic się nie wydarzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Może jak Mirunia mówi przeciążyłaś ramię i jak odpocznie to ból przejdzie.

Ja nie mogę butów z CCC, bo nie mają mojego rozmiaru ( albo za duże, albo za małe... :bezradny: ) Chociaż przy zimowych to w sumie skarpetę można grubszą włożyc.

Chciałabym tak dla przyjemności jakieś butki kupic, bo mam już wszystkie co najmniej 2 lata, ale póki mam w czym chodzic, to muszę się powstrzymac. Ech...

W tych hurtowniach nie ma minimalnego zakupu, ale w tej co ma najpiękniejsze kamulce musisz kupic sznur. Brakuje mi takiego miejsca z kamykami na sztuki. Czasami przez neta kupowałam w dniu darmowej wysyłki.

Marcin2013, Nie wiem, czy mecz będę oglądac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi