Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, a co w nim nieporęcznego? :shock: smakowo mi odpowiada, nie każdemu musi :bezradny:

tak samo mogłabym powiedzieć o ludziach jedzących golonke, że ich nie rozumiem, bo dla mnie smakowo to paskudztwo a i wyglądem nie zachęca , że już nie wspomnę o wszelkich kiełbasach na których sam zapach mi się cofa :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ja akurat noszę łyżeczki plastikowe, które wyrzucam,

No właśnie. A niektórzy z taką uciapraną w worku chodzą cały dzień!

Hmmm... nie najgorzej mi idzie ta nauka z przeglądaniem forum i muzyki. Chyba se pójdę zjeść kiełbasę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Good morning Spaaaamowaaa!!!

( a tak mi się skojarzyło w pewnym filmem... ;) )

No i pogoda się posuła, w końcu nie mogło byc wiecznie pięknie...

Dostałam @, co wymaga publicznego ogłoszenia, bo nareszcie odstawianie leku przyniosło skutek, prolaktyna spadła, a z nią wielki ciężar z mojego serca. A tak się martwiłam, co brac - lek od lekarza na obniżenie, tabletki hormonalne od ginekologa. Wszystko trucizna. Uff...

Niestety czuję się podle, głowę mi rozsadza, ale dam radę. Ibum łyknięty.

Dziś kolejny etap mikro remontu i raczej atrakcji nie przewiduję.

Jednak Wam życzę mniej pracowitej niedzieli! Jak Wam się zapowiada?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, Heloł Marcinie, jak nastrój dzisiaj?

Dementuję newsy o pogodzie. Słoneczko postanowiło jednak mnie rozpieścic i miałam cieplutki fotonowy poranny spacer. Musiłam zdjąc kurtkę... Na moich marcinkach w ogródku buszują pszczoły, więc chyba jeszcze zimnica nie idzie.

Kociki nadal są, chyba kotka stwierdziła że odchowa je w tych krzakach. Zastanawiam się, czy jej tam nie podłożyc jakiegoś jedzenia.

Przyniosłam garśc orzechów włoskich i garśc laskowych ( a mam takie miejsca na dzielni). :yeah: Jak nie grzyby, to chociaż jakieś dary jesieni.

Teraz pyszna kawa i do roboty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Dobrze Cię słyszec Kochana*****! Napracowałaś się, to i kręgosłup boli. Co będziesz porabiac, w taką pogodę to pewnie spacerek?

Postaram się spokojnie sobie robic. Malowac i tak nie mogę, bo mi się farba skończyła.

filip133, JERZY62, Hej Chłopaki! A jak Wy dzisiaj, wstaliście z dobrym humorkiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi